ANNNOUNCEMENTS All Announcements

THE GRADUATE SCHOOL OF SCIENCE AND ENGINEERING

2018-2019 ACADEMIC YEAR FALL SEMESTER

GRADUATE PROGRAMS APPLICATION RESULTS

2018-2019 Güz Yarıyılı Lisansüstü Programlarımıza Asil/Yedek Kayıt Hakkı Kazanan Öğrenciler; başvurmuş oldukları anabilim dallarına göre aşağıda ilan edilmiştir.

PLEASE CLICK HERE FOR THE RESULTS.

The candidates who qualify for registrationsmust enroll on the weekdays between June 28th-July 2nd 2018 at the business hours of 9:00-12:00 and 13:00-16:00 at the Graduate School of Science and Engineering located at the address "Fen Bilimleri Enstitüsü Davutpaşa Kampüsü, Taşkışla Binası Fen Bilimleri Enstitüsü A-Blok 2. Kat". Otherwise, they forfeit their right of registration completely completely.

Kesin Kayıtta gerekli olan belgeler için lütfen tıklayınız.

Eğer Asil Kayıtlardan sonra boş kontenjan kalırsa; bu programlar (ve yedek kayıt hakkı kazanan adaylar) 4 Temmuz 2018 Çarşamba günü internet sayfamızda ilan edilecek, 5-6Temmuz 2018 tarihleri arasında Yedek Kayıtlar alınacaktır.

Ayrıntılı Akademik Takvimimiz için lütfen tıklayınız.

Lütfen kayıt işlemleriyle ilgili Sıkça Sorulan Soru-Cevap Bölümünü okuyunuz. Ulaşmak için  tıklayınız.

Sosyal Medya Hesaplarımız