COVID-19 Salgını Sebebiyle Kayıt Dondurma Talebinde Bulunan ve Bulunacak olan Öğrencilerimizin Dikkatine-Son Başvuru Tarihi: 24.04.2020 (Güncelleme:17.04.2020)

03.04.2019 Tarih ve "COVID-19 Salgını Sebebiyle Lisansüstü Süreçler Hakkında Duyuru" başlıklı duyurumuzda belirtilen COVID-19 Salgını Sebebiyle kayıt dondurma dilekçelerinin lisansustu.yildiz.edu.tr sistemine yüklenmesi için verilen süre uzatılmıştır. Dilekçelerin yüklenmesi için son tarih 24.04.2020 Cuma günüdür. Kayıt dondurma dilekçeleri YÖK mevzuatı ve kararları doğrultusunda öğrencilerimizin durumlarına göre değerlendirilerek nihai karar Enstitü Yönetim Kurulu ve Üniversite Yönetimi tarafından verilecektir. Öğrencilerimiz, nihai kayıt dondurma kararı verilene kadar UZEM üzerinden verilen derslerine devam etmeleri gerekmektedir.

Not 1: 2019-2020 Bahar dönemi için harç ücreti olan ve ödeme takvimi içerisinde harç ücretini ödemeyen öğrencilerimizin kayıt dondurma talepleri kabul edilmeyecektir.

Not 2: Bu süreçte tez döneminde olup 2019-2020 Güz Dönemi sonu itibari ile azami süresi biten ve mevzuattaki süreleri kullanarak mezuniyet işlemleri devam eden yüksek lisans öğrencileri kayıt dondurma talebinde bulunamayacak olup eğitime ara verilen süre kadar ilave süre verilecektir.

Not 3: Kayıt dondurma dilekçelerinin nasıl yüklenmesi gerektiği ve diğer lisansüstü süreçlerimizin yer aldığı duyuru için Tıklayınız.