2019-2020 Bahar Dönemi Uzaktan Öğretime Başlanması Hk.

Değerli Öğrencilerimiz,

 

Bildiğiniz gibi 12 Mart tarihinde Devletimizin kararıyla üniversitelerimiz, diğer okulllar gibi eğitim öğretime ara verdi. Bunu takiben 23 Mart tarihi itibariyle eğitim öğretimin kesintiye uğramaması ve uygulamada birlik düşüncesiyle verilen bu ara sonlandırımış olup eğitim ve öğretim dijital ortamda, uzaktan ve açıktan öğretim ile başlatılmıştır.

 

Bu bağlamda, 23 Mart 2020 tarihi itibariyle Enstitümüzde Yüksek Lisans ve Doktora seviyesindeki tüm dersler mevcut haftalık ders programında belirtildiği şekilde Üniversitemizin uzaktan eğitim sistemi olan Öğrenme Yönetim Sistemi (onlinekampus.yildiz.edu.tr) üzerinden senkron olarak yapılmaya başlanmıştır (Uzaktan eğitim  yöntemiyle verilecek derslerin teorik kısımları ve bilgisayar ortamında yapılabilen uygulamaları da kapsamaktadır.).

 

Uzaktan Öğretim kapsamında; 13 Mart 2020 tarihli duyurumuzla ertelenmiş olan Doktora Yeterlik Sözlü Sınavları, Doktora Tez Öneri Sınavları, Lisansüstü Tez Savunma Sınavları, Tez Savunma Sınavları Sonrası Ciltli Tez Teslimlerinin nasıl yapılacağı hakkında yakın zamanda tekrar duyuru yapılacaktır.

 

Not: Öğrencilerimizin kurumsal e-postalarını aktif hale getirmeleri veya şifrelerini unutmuş iseler yeni şifre alabilmeleri için ogr-posta@yildiz.edu.tr e-posta adresine "Adı ve Soyadı/Öğrenci Numarası/T.C. Kimlik Numarası/Kullanıcı Adı" şeklinde yazmaları ve T.C. Kimlik Kartı ya da Öğrenci Kimlik Kartınızın ön yüzünü tarayıp ekleyerek "Öğrenci e-posta şifre sıfırlaması" başlığıyla göndermeleri yeterli olacaktır. Eğer eposta sistemine daha önce giriş yapmadıysanız (özellikle yüksek lisans ve doktora öğrencileri), http://mail.office365.com adresine giriş yapınız ve 'E-posta veya telefon' alanına "kullanıcıadı"@std.yildiz.edu.tr ve 'Parola' alanına GSIS sisteminde kullanmış olduğunuz parolanızın sonuna "!9" (ünlem işareti ve dokuz rakamı) ekleyerek giriş yapmayı deneyiniz. Kurumsal öğrenci eposta hesabınızın kullanıcı adı GSIS sisteminde kullanmış olduğunuz kullanıcı adıdır. Eğer bu işlem işe yaramazsa, yukarıdaki adrese e-mail gönderiniz.    

 

Bilgilerinize Sunulur.