Fen Bilimleri Enstitüsü 2019-2020 Bahar Dönemi Lisansüstü Oryantasyon Toplantısı hk.

Değerli Lisansüstü Öğrencilerimiz,

Enstitümüze yeni kayıt olmuş ve/veya öğrenimine devam etmekte olan yüksek lisans/doktora öğrencilerimiz için 6 Şubat 2020 Perşembe günü lisansüstü süreçlerde önemli olabilecek kurallarla ilgili (ders ekle/sil, mezuniyet şartları, tez çalışması, danışman atanması vs.) bilgilendirme toplantısı düzenlenecektir. İlgili tüm öğrencilerin toplantıya katılımını bekler, başarılı bir akademik dönem dileriz.

Toplantı Tarihi: 06.02.2020 Perşembe

Toplantı Saati: 10:00

Toplantı Yeri: Yıldız Teknik Üniversitesi, Davutpaşa Kampüsü, Elektrik Elektronik Fakültesi Konferans Salonu

Toplantı Dili: Türkçe

NOT: Yabancı uyruklu öğrencilerimizin, saat 14:00'da Kışla Binası, Şevket Erk Konferans Salonu'nda düzenlenecek olan toplantıya katılmaları gerekmektedir.