2019-2020 Bahar Dönemi Yeni Kayıt Lisansüstü Öğrencilerimizin GSIS Kullanıcı Adı ve Şifreleri ve Kimlik Kartları hk.

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi için kayıt yaptırmış olan lisansüstü öğrencilerimizin ders ekle-sil işlemlerini gerçekleştirmek için kullanacakları GSIS sistemi için kullanıcı adı ve şifreleri lisansustu.yildiz.edu.tr hesaplarında kayıtlı olan e-mail adreslerine gönderilecektir. Kullanıcı adı ve şifreleri ulaşmayan [Kullanıcı adı ve şifreleri ulaşmayan öğrencilerimizin Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ile iletişime geçmeden önce Önemsiz (Spam/Junk/Diğer/Gereksiz) E-Posta Kutularını kontrol etmesi gerekmektedir.] ya da GSIS sistemine girişte sorun yaşayan öğrencilerimizin bilgiislem@yildiz.edu.tr adresine sorunlarını iletmeleri gerekmektedir.

GSIS için kullanıcı adı ve şifre bilgileriniz userinfo@yildiz.edu.tr adresinden gönderilecektir. 

27-28 Ocak 2020 tarihlerinde asil aday olarak kayıt yaptıranlar 29 Ocak 2020 Çarşamba günü öğleden sonra e-posta hesaplarını takip edebilirler.

30 Ocak 2020 Perşembe gününe kadar yedek kayıt yaptıranlar ve asil kaydı geciken öğrencilerimiz 31 Ocak 2020 Cuma günü öğleden sonra e-posta hesaplarını takip etmeliler.
 
Kayıt sonrası sorunlardan kaydı gecikenler 4 Şubat 2020 ve 6 Şubat 2020 tarihlerinde e-posta hesaplarını kontrol etmelidir.
 
Not: Bazı eposta hesaplarında spam klasörü belirli aralıklarda silinmektedir. Bu  nedenle gelen epostayı normal posta hesabınıza almanız ve güvenli bir yere kaydetmeniz ileride sorun yaşamamanız konusunda yardımcı olacaktır.
 

Yeni kayıt yaptırmış olan öğrencilerimizin kimlik kartları basım işlemleri halihazırda devam etmekte olup anabilim dallarına iletilecektir. Öğrencilerimizin ilerleyen haftalarda anabilim dallarıyla iletişime geçmeleri rica olunur.