2019-2020 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Tezli Yüksek Lisans/Doktora Yedek Kayıt Hakkı Kazananlar Listesi

T.C.

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI

TEZLİ YÜKSEK LİSANS & DOKTORA YEDEK ÖĞRENCİ KAYITLARI

Yedek kayıt hakkı kazanan aday listesi için tıklayınız.

Yukarıdaki listedeki tüm adaylar yedek kayıt hakkı kazanmıştır. Adaylar; 29-30 Ocak 2020 tarihleri arasında, 09:30-12:00 ve 13:00-16:00 saatleri arasında kayıt yaptırabilirler.

Kayıt Yeri

Taş Kışla Binası, Şevket Erk Konferans Salonu, Davutpaşa Kampüsü (Yıldız Kampüsü'nde kayıt mümkün değildir.)

Kayıt için Gerekli Belgeler

Gerekli belgeler için tıklayınız.

Önemli Not

27 Ocak - 28 Ocak tarihleri arasında asil kayıt yaptırmış olup, şimdi yedek kayıt hakkı kazandığı başka bir programa geçmek isteyen öğrencilerimiz, kayıttan önce aşağıdaki belgeleri hazırlamalıdır.

-Kayıt için gerekli belgeler

-Asil kayıt yaptırdıkları programdan kayıt silme dilekçesi

-Harç bürosundan alacakları harç borcu yoktur yazısı

Bu belgeler ile birlikte öğrenciler, yedek kayıt hakkı kazankdıkları programa yedek kayıt tarihleri içersinde kayıt yaptırabilirler.

Kayıt işlemleriyle ilgili Sıkça Sorulan Soru-Cevap Bölümüne ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Ayrıntılı Akademik Takvimimiz için lütfen tıklayınız.

Sosyal Medya Hesaplarımız