2019-2020 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Tezli Lisansüstü Programlar Başvuru Sonuçları

T.C.

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI

LİSANSÜSTÜ BAŞVURU SONUÇLARI

 

2019-2020 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü Programlarımıza Asil/Yedek Kayıt Hakkı Kazanan Öğrenciler; başvurmuş oldukları anabilim dallarına göre aşağıda ilan edilmiştir.

 

SONUÇLAR İÇİN TIKLAYINIZ. 

 

Lisansüstü Kesin Kayıtlar Hakkında Sıkça Sorulan Sorular dokümanını lütfen okuyunuz.

Asil Kayıt Hakkı kazanan adaylar; 27 Ocak 2020 Pazartesi-28 Ocak 2020 Salı tarihleri arasında Davutpaşa Kampüsü, Taşkışla Binası Fen Bilimleri Enstitüsü A-Blok 2. Kat Şevket Erk Konferans Salonu'nda 9:00-12:00 ve 13:00-16:00 saatleri arasında kayıt yaptırmalıdır. Aksi takdirde kayıt haklarını tamamen kaybederler.

 

Kesin Kayıtta gerekli olan belgeler için lütfen tıklayınız.

 

Eğer Asil Kayıtlardan sonra boş kontenjan kalırsa; bu programlar için yedek kayıt listesi (ve yedek kayıt hakkı kazanan adaylar) 28 Ocak 2020 Salı günü 18:00'de internet sayfamızda ilan edilecek, 29-30 Ocak 2020 tarihleri arasında Yedek Kayıtlar alınacaktır. 

 

Ayrıntılı Akademik Takvimimiz için lütfen tıklayınız.

 

Lisansüstü programlarımıza kayıt hakkı kazanıp, farklı bir yükseköğretimde( Açık Öğretim fakülteleri dahil) kaydı olan öğrencilerimizin dikkatine:

-Farklı bir yükseköğretim kurumunun tezli lisansüstü programında kaydı olan öğrenciler, ikinci bir lisansüstü tezli programa kayıt yaptıramaz. 

-Farklı bir yükseköğretim kurumumun lisans, ön lisans, açıköğretim veya tezsiz lisansüstü programında kaydı olan öğrencilerin ise ilgili üniversiteden kayıt silme işlemini yapmamaları durumunda katkı payı ödemeleri gerekmektedir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

 

Sosyal Medya Hesaplarımız