Mezuniyet Başvurusu Yapmış ve Mezuniyet Süreci Devam Eden Öğrencilerin Dikkatine!

Mezuniyet başvurusu yapmış (Azami süresinin son döneminde mezuniyet başvurusu yapanlar dahil) olan öğrencilerimizin mezuniyet işlemlerinde; YTÜ Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği Senato Esaslarındaki belirtilen sürelerde tez sınavı ve ciltli tez teslimi yapmalıdırlar. Bu sürelere uyarak ciltli tez teslimlerini 2019/2020 Bahar dönemi başlangıcı olan 03.02.2020 tarihi ve sonrasında yapan öğrencilerimiz mevzuat gereği tez teslim tarihi mezun tarihi olacağından dönem harç borcunu ödemeleri gerekmektedir. Ayrıca azami süreleri henüz dolmamış öğrencilerimiz harç borcu ödemesi ile birlikte tez ve uzmanık alan derslerini de mutlaka seçmeleri gerekmektedir.