2019-2020 Akademik Yılı Bahar Döneminde Enstitümüz Lisansüstü Programlarına Yeni Kayıt Yaptıracak Öğrencilerimizin Dikkatine

2019–2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILINDA ENSTİTÜMÜZ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA YENİ KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Lisansüstü programlarımıza kayıt hakkı kazanıp Lisans, Ön lisans (Açık Öğretim Fakülteleri dahil ) kaydı olan öğrencilerimiz ilgili üniversiteden kayıt silme işlemini yapmamaları durumunda kayıt sırasında katkı paylarını ödemek zorundadırlar.

(Tezsiz yüksek lisans, Tezli 2.Öğretim, Lisans 2. Öğretim Özel / Vakıf Üniversitelerinde öğrenim görenler hariç)

İkinci bir Tezli Lisansüstü kaydı olan öğrenciler kayıt hakkı kazanmaları durumunda önceki kayıtlarını sildirmeleri gerekmektedir. Aksi takdirde kazandıkları programa kayıt yaptıramazlar.

Farklı bir yükseköğretimde kaydı olmayan kayıt hakkı kazanmış Lisansüstü öğrencilerimiz katkı payı ödemesi yapmayacaklardır.

Kayıtlı (eski kayıtlı) öğrencilerimiz ders kayıtlarında sorun yaşamamaları için aşağıda belirtilen hesap numaralarına ödeme yapmamaları gerekmektedir.

Aşağıda belirtilen hesap numarası ilk kayıt için geçerlidir. Bir sonraki dönemlerde bu hesap numaralarını kullanmayınız. Bir sonra dönem akademik takvimimizde belirtilen tarihlerde T.C. Ziraat Bankası ATM‘lerinden T.C. kimlik numaranız ile ödeme yapınız.

Kayıt hakkı kazanıp, katkı payı /öğrenim ücretini ödeyenler; kendi isteği ile kaydını sildiren, kayıt hakkından vazgeçen, kaydını iptal ettiren öğrencilerin ücret iadesi yapılmamaktadır.

TEZLİ 1.ÖĞRETİM YÜKSEK LİSANS /  DOKTORA PROGRAMLARINA KAYIT YAPTIRACAKLAR ÖĞRENCİLER İÇİN

KATKI PAYI ÖDEME TARİHLERİ:  27 - 28 Ocak 2020 Asil Kayıtlar

(İkinci Bir Yükseköğretimde Kayıtlı Olan Tezli Yüksek Lisans ve Yabancı Uyruklu Öğrenciler)

KATKI PAYI ÜCRETLERİ ve HESAP NUMARASI BİLGİLERİ:

Yabancı Uyruklu Öğrencilerin Katkı Payı Tutarı: 1.Dönem: 768,00.- TL 2.Dönem 768,00.-TL Yıllık: 1.536,00.-TL

İkinci Bir Yükseköğretimde Kayıtlı Olanların Katkı Payı Tutarı 1.Dönem: 129,00.- TL 2.Dönem 129,00.-TL Yıllık: 258,00.-TL                (Tezsiz YL, Tezli 2.Öğretim ve Özel /Vakıf Üniversitelerinde öğrenim görenler hariç)

HESAP NUMARASI BİLGİLERİ Ziraat Bankası Levent İstanbul Girişimci Şubesi:  TR950001002250447846845473

Tezli yüksek lisans programlarına kayıt yaptıracak öğrencilerimizin, ikinci bir yükseköğretimdeki kayıtları Tezsiz yüksek lisans, Tezli 2.Öğretim, Lisans 2. Öğretim ve Özel / Vakıf Üniversiteleri ise herhangi bir katkı payı ödemesi yapmayacaklardır.

Tezli yüksek lisans programlarına kayıt yaptıracak öğrencilerimizin, ikinci bir yükseköğretimdeki kayıtları Devlet Üniversitelerinde Örgün Lisans / Lisansüstü programları ile Açık öğretim programlarında kayıtları var ise katkı payı ödemesi yapmak zorundadır.

İlgili öğrencilerimiz ödemelerini Ziraat Bankası ATM’lerinde Hesaba Havale olarak yapmaları gerekmektedir. Kayıtta sorun yaşamamanız için EFT yapmayınız. Yabancı uyruklu öğrencilerimiz ödemelerini Ziraat Bankası Şubelerinden yapabilirler.

TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA KAYIT YAPTIRACAKLAR ÖĞRENCİLER İÇİN

ÖĞRENİM ÜCRETİ ÖDEME TARİHLERİ:  27 - 28 Ocak 2020 Asil Kayıtlar

HESAP NUMARASI BİLGİLERİ: Ziraat Bankası Levent İstanbul Girişimci Şubesi:  TR790001002250447846845470

İkinci Bir Yükseköğretimde kaydınız var ise 129,00.-TL ödemeyiniz. Bölüm için belirlenen Tezsiz YL ücretinizi ödeyiniz.

TEZLİ 2.ÖĞRETİM PROGRAMLARINA KAYIT YAPTIRACAKLAR ÖĞRENCİLER İÇİN

ÖĞRENİM ÜCRETİ ÖDEME TARİHLERİ:  27 - 28 Ocak 2020 Asil Kayıtlar

HESAP NUMARASI BİLGİLERİ: Ziraat Bankası Levent İstanbul Girişimci Şubesi:  TR680001002250447846845474

İkinci Bir Yükseköğretimde kaydınız var ise 129,00.-TL ödemeyiniz. Bölüm için belirlenen Tezli 2.Öğretim ücretinizi ödeyiniz.

Banka ödeme makbuzlarınızı enstitünüze teslim ediniz.

Kayıtta ve ders seçiminizde sorun yaşamamak için lütfen programlarınız için belirtilmiş olan hesap numaralarına ödeme yapınız.

Tezli YL / DR ve Yabancı Uyruklular için Hesap Numarası: Ziraat Bankası Levent İstanbul Girişimci Şubesi:  TR950001002250447846845473

Tezli 2.Öğretim Programları için Hesap Numarası: Ziraat Bankası Levent İstanbul Girişimci Şubesi:  TR680001002250447846845474

Tezsiz YL programları için Hesap Numarası: Ziraat Bankası Levent İstanbul Girişimci Şubesi:  TR790001002250447846845470

-ONLINE ÖDEME YÖNTEMİ:

Öğrenim ücretlerinizi isterseniz başvuru sistemimizden online olarak bankamatik/kredi kartlarıyla ödeyebilirsiniz. Online Ödeme yapmak için tıklayınız.

***Kredi kartı ile ödemeyi ilgili hesaba yalnızca Tezsiz Yüksek Lisans öğrencileri yapabilir. Tezli 2.Öğretim ve Tezli Program öğrencileri kayıtta ve ders seçme aşamasında sorun yaşamamaları için kredi kartı ile ödeme yapmamaları gerekmektedir.