2019-2020 Güz Dönemi Yeni Kayıt Lisansüstü Öğrencilerimizin GSIS Kullanıcı Adı ve Şifreleri ve Kimlik Kartları hk.

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi için kayıt yaptırmış olan lisansüstü öğrencilerimizin ders ekle-sil işlemlerini gerçekleştirmek için kullanacakları GSIS sistemi için kullanıcı adı ve şifreleri lisansustu.yildiz.edu.tr hesaplarında kayıtlı olan e-mail adreslerine gönderilmiştir. Kullanıcı adı ve şifreleri ulaşmayan [Kullanıcı adı ve şifreleri ulaşmayan öğrencilerimizin Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ile iletişime geçmeden önce Önemsiz (Spam/Junk/Diğer/Gereksiz) E-Posta Kutularını kontrol etmesi gerekmektedir.]  ya da GSIS sisteme girişte sorun yaşayan öğrencilerimizin bilgiislem@yildiz.edu.tr adresine sorunlarını iletmeleri gerekmektedir.

Yeni kayıt yaptırmış olan öğrencilerimizin kimlik kartları basım işlemleri halihazırda devam etmekte olup anabilim dallarına iletilecektir. Öğrencilerimizin ilerleyen haftalarda anabilim dallarıyla iletişime geçmeleri rica olunur.