UNİKOP "Enerji Teknolojileri Yaz Okulu (EYT-2019): Yakıt Pili Teknolojileri" Duyurusu hk.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ve Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi işbirliğinde KOP (Konya Ovası Projesi) Üniversiteleri Birliği (UNİKOP) desteği ile düzenli olarak gerçekleştirilmesi planlanan "Enerji Teknolojileri Yaz Okulu (ETY-2019)" kapsamında, yaz okullarının ilki "Yakıt Pili Teknolojileri" teması ile Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinde 6-9 Ağustos 2019 tarihleri arasında düzenlenecektir.

60 kişilik kontenjanla sınırlı olan yaz okuluna katılım ücretsiz olup lisans ve lisansüstü öğrencilerin yanı sıra konu ile ilgilenen bütün akademisyenler de davetlidir. EYT-2019 katılımcılar için Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi merkez yerleşkesi içerinde yer alan Ayhan Şahenk Yurdu'nda kahvaltı dâhil günlük 20 TL'ye konaklama imkânı da sağlanabilecektir. Detaylı bilgiye Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi http://www.ohu.edu.tr/duyuru/enerji-teknolojileri-yazokulu-hakkinda/11768 adresinden ulaşılabilmektedir.