2019-2020 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Tezli Yüksek Lisans/Doktora Yedek Kayıt Hakkı Kazananlar Listesi

T.C.

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI

TEZLİ YÜKSEK LİSANS & DOKTORA YEDEK ÖĞRENCİ KAYITLARI

Yedek kayıt hakkı kazanan aday listesi için tıklayınız.

Yukarıdaki listedeki tüm adaylar yedek kayıt hakkı kazanmıştır. Adaylar; 11-12 Temmuz 2019 tarihleri arasında, 09:30-12:00 ve 13:00-15:00 saatleri arasında kayıt yaptırabilirler.

Kayıt Yeri

Taş Kışla Binası, Şevket Erk Konferans Salonu, Davutpaşa Kampüsü (Yıldız Kampüsü'nde kayıt mümkün değildir.)

Kayıt için Gerekli Belgeler

Gerekli belgeler için tıklayınız.

Önemli Not

8 Temmuz - 10 Temmuz tarihleri arasında asil kayıt yaptırmış olup, şimdi yedek kayıt hakkı kazandığı başka bir programa geçmek isteyen öğrencilerimiz, kayıttan önce aşağıdaki belgeleri hazırlamalıdır.

-Kayıt için gerekli belgeler

-Asil kayıt yaptırdıkları programdan kayıt silme dilekçesi

-Harç bürosundan alacakları harç borcu yoktur yazısı

Bu belgeler ile birlikte öğrenciler, yedek kayıt hakkı kazankdıkları programa yedek kayıt tarihleri içersinde kayıt yaptırabilirler.

Kayıt işlemleriyle ilgili Sıkça Sorulan Soru-Cevap Bölümüne ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Ayrıntılı Akademik Takvimimiz için lütfen tıklayınız.

Sosyal Medya Hesaplarımız