SON DÖNEMİNDE OLUP TEZ VE UZMANLIK ALAN DERSİ SEÇMEYEN YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE

Son döneminde olup Yüksek Lisans Tezi ve Uzmanlık Alan Dersi (Yüksek Lisans) seçmemiş olan Tezli Yüksek Lisans öğrencileri 05.03.2019 Salı günü mesai bitimine kadar harç borçlarını ödemeleri durumunda bu derslere kayıt yaptırabileceklerdir. Aksi takdirde, Yüksek Lisans Tezi ve Uzmanlık Alan Dersi (Yüksek Lisans) ekleyemeyecek olup kayıt silme durumuna düşeceklerdir.

İzlenecek adımlar:

1. Öncelikle, Enstitüye başvurularak dilekçe yazılması gerekmektedir.
  2. İnceleme sonucunda son dönemi olan Yüksek Lisans öğrencilerinin harç borcu ödemeleri uygun bulunduğuna dair Enstitü tarafından onay verilecektir.
  3. Verilen onay ile birlikte, öğrenci, harç bürosuna (Kışla Binası, A-1009) giderek harç ödemesini gerçekleştirecektir.
  4. Öğrenci, harç ödeme dekontunu Enstitüye teslim edecektir.
  5. Tüm bu süreçlerin 05.03.2019 Salı günü mesai bitimine kadar tamamlanması gerekmektedir.