2018-2019 Bahar Yarıyılı Tezsiz Yüksek Lisans Asil/Yedek Kayıt Hakkı Kazananlar Listesi Açıklandı

 

T.C.

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI

TEZSİZ YÜKSEK LİSANS BAŞVURU SONUÇLARI

 

2018-2019 Bahar Yarıyılı Tezsiz Yüksek Lisans Programlarımıza Asil/Yedek Kayıt Hakkı Kazanan Öğrenci Listesine ulaşmak için tıklayınız.

 

Asil Kayıtlar5-8 Şubat 2019 tarihleri arasında Davutpaşa Kampüsü' nde, Fen Bilimleri Enstitüsü Binasında (Kışla Binası 2. Kat) 9:00-12:00 ve 13:00-15:00 saatleri arasında yapılacaktır. 

 

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

 

1) Diploma Aslı ve Fotokopisi (Diplomanın ASLI görülüp, fotokopisi teslim alınacaktır)

-Diploması hazır olmayan öğrenciler Mezuniyet Belgesinin aslı ile kayıt yaptırabilirler.

-Yurtdışındaki üniversitelerden mezun olan öğrenciler, YÖK’ten alınmış Diploma Eşdeğerlik Belgesi getirmelidirler.

2) Transkriptin Aslı ve Fotokopisi

-Diploma Eki (Diploma Supplementi) geçerli değildir. Yüksek lisansa başvuran öğrenciler lisans transkriptlerini, doktoraya başvuran öğrenciler sadece yüksek lisans transkriptlerini getirmeleri gerekmektedir.

3) Nüfus Cüzdanı ve Fotokopisi

-Yabancı uyruklu öğrenciler için yabancı uyruklu numarası ve pasaport fotokopisi

4) Katkı Payının Yatırıldığına dair dekont 

-Tezsiz yüksek lisans programlarına yeni kayıt yaptıracak öğrencilerimiz; ödemeleri gereken öğrenim ücretlerini başvuru sistemimizden online olarak bankamatik/kredi kartlarıyla ödeyebilirler. Online Ödeme yapmak için tıklayınız.

(Öğrenci adaylarımız başvuru sistemine giriş yaptıklarında ne kadar ödemeleri gerektiği sistemde otomatik olarak gösterilmektedir. Ödemeden sonra Dekont bilgileri otomatik olarak sisteme işlenir ve tarafınıza e-posta iletilir.)

- Alternatif olarak adaylar, T.C. Ziraat Bankası ATM’leri Kartsız İşlem Menüsü, İnternet Bankacılık veya mobil bankacılık uygulaması üzerinden T.C. kimlik numaraları ile yapabilirler. (Hesap Numarası: 2250 44784684-5470, IBANTR790001002250447846845470 Ziraat Bankası İstanbul Levent Girişimci Şubesi. Not: EFT yapmayınız) Bu ödeme yöntemini seçen adaylar Dekont bilgisi kayıt öncesinde mutlaka başvuru sistemine girilmelidir. Dekont girişini nasıl yapacağınızı öğrenmek için tıklayınız. Dekont girişi yapmak için tıklayınız. 

- Kayıt yaptırıp kendi isteği ile kaydını sildiren /iptal ettiren öğrencilerin ücret iadesi yapılmamaktadır.

5) Bir Adet Fotoğraf 

-Fotoğrafların arkasına ad, soyad ve kazanılan programın adı yazılmalıdır.

6) Ales Belgesi

 

ÖNEMLİ NOTLAR

1) Öğrenim ücretleri hakkında bilgi için tıklayınız. 

2) Eğitim dili İngilizce olan programı kazanan adaylardan, yukarıdaki belgelere ek olarak Yabancı Dil Belgesi de istenmektedir.

3) Eğitim dili Türkçe olan programları kazanan Yabancı Uyruklu Öğrenciler; yukarıda belirtilen belgelere ek olarak son 3 yıl içinde alınmış, en az C1 seviyesinde ve Türkiye’deki Devlet Üniversitelerinin Dil Merkezlerinden veya Yunus Emre Enstitüsünden alınmış TÖMER (Türkçe Yeterlik Belgesi) getirmelidirler.
 

YEDEK KAYITLAR

 

Asil Kayıtlardan sonra boş kontenjan kalırsa; yedek kayıt hakkı kazananlar 8 Şubat 2019 Cuma günü internet sayfamızda ilan edilecektir. (Yedek sıralamasının en üstünde bulunan boş kontenjan sayısı kadar aday yedek kayıt hakkı kazanır)

 

Yedek Kayıtlar11-15 Şubat 2019 tarihleri arasında Davutpaşa Kampüsü' nde, Fen Bilimleri Enstitüsü Binasında (Kışla Binası 2. Kat) 9:00-12:00 ve 13:00-15:00 saatleri arasında yapılacaktır. 

 

Ayrıntılı Akademik Takvimimiz için tıklayınız.

 

Sosyal Medya Hesaplarımız