Lisansüstü Programlarına Yeni Kayıt Yaptıracak Öğrencilerimizin Dikkatine

2018–2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILINDA

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA

YENİ KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

2018 - 2019  EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ TEZSİZ YÜKSEK LİSANS ÜCRETLERİ TABLOSU için tıklayınız.

Lisansüstü programlarımıza kayıt hakkı kazanıp Lisans veya Ön Lisans (Açık Öğretim Fakülteleri dahil ) kaydı olan öğrencilerimiz ilgili üniversiteden kayıt silme işlemini yapmamaları durumunda kayıt sırasında katkı paylarını ödemek zorundadırlar.

(Özel /Vakıf Üniversitelerinde öğrenim görenler hariç)

İkinci bir Tezli Lisansüstü kaydı olan öğrenciler kayıt hakkı kazanmaları durumunda önceki kayıtlarını sildirmeleri gerekmektedir. Aksi takdirde kazandıkları programa kayıt yaptıramazlar. Tezsiz Yüksek Lisans kaydı olan öğrenciler ise Lisansüstü programa kayıt hakkı kazanmaları durumunda harç borcu ödemeden kayıt yaptırabilirler.

Farklı bir yükseköğretimde kaydı olmayan kayıt hakkı kazanmış Lisansüstü öğrencilerimiz katkı payı ödemesi yapmayacaklardır.

Kayıt yaptırıp kendi isteği ile kaydını sildiren /iptal ettiren öğrencilerin ücret iadesi yapılmamaktadır.

Kayıtlı (eski kayıtlı) öğrencilerimiz ders kayıtlarında sorun yaşamamaları için aşağıda belirtilen hesap numaralarına ödeme yapmamaları gerekmektedir.

Aşağıda belirtilen hesap numarası ilk kayıt için geçerlidir. Bir sonraki dönemlerde bu hesap numaralarını kullanmayınız. Bir sonra dönem akademik takvimimizde belirtilen tarihlerde T.C. Ziraat Bankası ATM‘lerinden T.C. kimlik numaranız ile ödeme yapınız.

TEZLİ YÜKSEK LİSANS / DOKTORA

KATKI PAYI ÖDEME TARİHLERİ:   01  –  03 Şubat 2019

(İkinci Bir Yükseköğretimde Kayıtlı Olan Tezli Yüksek Lisans ve Yabancı Uyruklu Öğrenciler)

KATKI PAYI ÜCRETLERİ ve HESAP NUMARASI BİLGİLERİ:

-ÖDEME YÖNTEMİ 1:

Öğrenim ücretlerinizi isterseniz başvuru sistemimizden online olarak bankamatik/kredi kartlarıyla ödeyebilirsiniz. Online Ödeme yapmak için tıklayınız.

Yabancı Uyruklu Öğrencilerin Katkı Payı Tutarı: 1.Dönem: 768,00.- TL 2.Dönem 768,00.-TL Yıllık: 1.536,00.-TL

İkinci Bir Yükseköğretimde Kayıtlı Olanların Katkı Payı Tutarı 1.Dönem: 129,00.- TL 2.Dönem 129,00.-TL Yıllık: 258,00.-TL

(Tezsiz YL, Tezli 2.Öğretim ve Özel /Vakıf Üniversitelerinde öğrenim görenler hariç)

-ÖDEME YÖNTEMİ 2:

HESAP NUMARASI BİLGİLERİ Ziraat Bankası Levent İstanbul Girişimci Şubesi:  TR950001002250447846845473

Tezli yüksek lisans programlarına kayıt yaptıracak (Tezsiz yüksek lisans programlarına kayıt yaptıracak öğrenciler, Tezli 2.öğretim, Özel /Vakıf Üniversitelerinde öğrenim gören öğrenciler hariç) ikinci bir yükseköğretimde kayıtlı öğrencilerimizin ödemelerini Ziraat Bankası ATM’lerinde Hesaba Havale olarak yapmaları gerekmektedir. Kayıtta sorun yaşamamanız için EFT yapmayınız. Yabancı uyruklu öğrencilerimiz ödemelerini Ziraat Bankası Şubelerinden yapabilirler.

TEZSİZ YÜKSEK LİSANS

ÖĞRENİM ÜCRETİ ÖDEME TARİHLERİ:  05  – 08 Şubat  2019

-ÖDEME YÖNTEMİ 2:

HESAP NUMARASI BİLGİLERİ: Ziraat Bankası Levent İstanbul Girişimci Şubesi:  TR790001002250447846845470

TEZLİ 2.ÖĞRETİM

ÖĞRENİM ÜCRETİ ÖDEME TARİHLERİ:  01  –  03 Şubat 2019

-ÖDEME YÖNTEMİ 2:

HESAP NUMARASI BİLGİLERİ: Ziraat Bankası Levent İstanbul Girişimci Şubesi:  TR680001002250447846845474