YÖK 100-2000 Doktora Bursu Kazanan Listesi

100/2000 YÖK Doktora Bursu 2018-2019 Güz Dönemi değerlendirme süreci tamamlanmıştır.  Başarılı olan adaylar için tıklayınız.

Başarılı bulunan adaylar, aşağıda belirtilen belge ve bilgileri ztaydas@yildiz.edu.tr e-mail hesabına 14 Eylül 2018 tarihine kadar iletmelidirler.

1. Kazanan adaylar için Adli Sicil kaydı (E-devlet sisteminden alınabilir),

2. Bursların yatırılabilmesi için bursiyerlerin herhangi bir bankadan kendi adına açılmış hesap bilgileri,

3. Başarılı bulunan ve Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencisi olmayan aday bursiyerlerin diğer yükseköğretim kurumlarında tezli lisansüstü kayıtları mevcut ise kayıtlarını sildirerek en geç 14 Eylül 2018 Cuma günü saat 12:00’a kadar Yıldız Teknik Üniversitesi’ne kayıt için gerekli belgeler ile* kayıt yapmaları gerekmektedir.

4. Üniversitemizde doktora öğrencisi olan aday bursiyerlerin kayıt sürecine dair herhangi bir işlem yapmaları gerekmemektedir.

Not: Başarılı bulunan öğrenciler Yükseköğretim Kuruluna iletilecek ve nihai onay sürecinden sonra bursiyer olma hakkını kazanacaklardır.

1-      100-2000 Doktora Bursu Mevzuatı şartlarını taşımayan adayların bursları iptal edilir. Yasal süreç işletilir.

2-      Yanlış beyanda bulunan adayların burs süreci sonlandırılır.

İlgililere duyurulur.

*Kayıt için  gerekli belgelere (YTÜ öğrencisi olmayan aday bursiyerler için) ulaşmak için tıklayınız.