2018-2019 Güz Yarıyılı Lisansüstü Başvuru Sonuçları

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI

LİSANSÜSTÜ BAŞVURU SONUÇLARI

2018-2019 Güz Yarıyılı Lisansüstü Programlarımıza Asil/Yedek Kayıt Hakkı Kazanan Öğrenciler; başvurmuş oldukları anabilim dallarına göre aşağıda ilan edilmiştir.

SONUÇLAR İÇİN TIKLAYINIZ.

Asil Kayıt Hakkı kazanan adaylar28 Haziran-2 Temmuz 2018 tarihleri arasındaki haftaiçi günlerinde Fen Bilimleri Enstitüsü Davutpaşa Kampüsü, Taşkışla Binası Fen Bilimleri Enstitüsü A-Blok 2. Kat Şevket Erk Konferans Salonu'nda 9:00-12:00 ve 13:00-16:00 saatleri arasında kayıt yaptırmalıdır. Aksi takdirde kayıt haklarını tamamen kaybederler.

Kesin Kayıtta gerekli olan belgeler için lütfen tıklayınız.

Eğer Asil Kayıtlardan sonra boş kontenjan kalırsa; bu programlar (ve yedek kayıt hakkı kazanan adaylar) 4 Temmuz 2018 Çarşamba günü internet sayfamızda ilan edilecek, 5-6Temmuz 2018 tarihleri arasında Yedek Kayıtlar alınacaktır.

Ayrıntılı Akademik Takvimimiz için lütfen tıklayınız.

Lütfen kayıt işlemleriyle ilgili Sıkça Sorulan Soru-Cevap Bölümünü okuyunuz. Ulaşmak için  tıklayınız.

Lisansüstü programlarımıza kayıt hakkı kazanıp, farklı bir yükseköğretimde( Açık Öğretim fakülteleri dahil) kaydı olan öğrencilerimizin dikkatine:

İlgili üniversiteden kayıt silme işlemini yapmamarı durumunda aşağıda bilgileri verilen hesaba katkı payı ödemesi yapmak zorundadır.

YTÜ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığına ait Ziraat Bankası Levent / İstanbul Girişimci Şubesi TR950001002250447846845473 no’ lu hesabına 129,00.-TL

Yukarıda belirtilen hesap numarası ilk kayıt için geçerlidir. Bir sonraki dönemlerde bu hesap numarasını kullanmamanız gerekmektedir. Diğer dönemler  T.C. Ziraat Bankası ATM’lerinden T.C. kimlik numaraları ile ödeme yapabilirsiniz

.

Sosyal Medya Hesaplarımız