2017-2018 Bahar Yarıyılı Tezsiz Yüksek Lisans Yedek Kayıtlar

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI

TEZSİZ YÜKSEK LİSANS YEDEK KAYITLAR

Yedek Kayıt Hakkı Kazanan Öğrenci Listesine ulaşmak için tıklayınız.

Yukarıdaki listedeki tüm adaylar kayıt hakkı kazanmıştır. Bu adaylar1-2 Şubat 2018, tarihlerinde 9:30-12.00 ve 13:00-15.00 saatleri arasında Fen Bilimleri Enstitüsü Davutpaşa Kampüsü, Taşkışla Binası A-Blok A-2017 numaralı odada kayıt yaptırabilirler.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

Kayıt için gerekli olan belgeler için tıklayınız.

ÖNEMLİ NOTLAR

1) Öğrenim ücretleri hakkında bilgi için tıklayınız.  (Şuan sadece 1.dönem ödeme miktarı kayıda gelmeden önce yatırılmalıdır. Detaylar

2) Eğitim dili İngilizce olan programı kazanan adaylardan, yukarıdaki belgelere ek olarak Yabancı Dil Belgesi de istenmektedir.

3) Eğitim dili Türkçe olan programları kazanan Yabancı Uyruklu Öğrenciler; yukarıda belirtilen belgelere ek olarak son 3 yıl içinde alınmış TÖMER (Türkçe Yeterlik Belgesi) getirmelidirler.

4) Lütfen kayıt işlemleriyle ilgili Sıkça Sorulan Soru-Cevap Bölümünü okuyunuz. Ulaşmak için  tıklayınız.

Ayrıntılı Akademik Takvimimiz için tıklayınız.

Sosyal Medya Hesaplarımız