Doktora Tez İzleme Ara Raporları Hk.

İlgili takvim gereğince 2017/2018 Güz Dönemi Tez İzleme Ara Rapor sınavlarının 31 Aralık tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Sınavları sonuçlanan öğrencilerin sınav sonuç raporları sınav gününden sonraki ilk 3 iş günü içerisinde anabilimdalı sekreterlikleri üzerinden enstitümüze iletilmelidir.

2016/2017 Bahar Döneminde tez izleme ara raporu vermeyen veya bu dönemde başarısız olmuş öğrencilerimiz Güz Dönemi Tez İzleme Ara rapor döneminde 2. kez tez izleme ara raporlarını başarılı  bir şekilde veremedikleri veya başarısız oldukları takdirde ilgili YÖK yönetmeliği gereğince kayıtları silinecektir.

Tez İzleme Ara Raporunu geçerli bir mazeret nedeniyle veremeyecek olan öğrencilerimiz mazeret dilekçelerini anabilim dalı sekreterlikleri  aracılığı ile enstitye iletmeleri gerekmektedir.