2016-2017 Bahar Yarıyılı Tezsiz Yüksek Lisans Yedek Kayıtlar (1.Aşama)

T.C.

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI

TEZSİZ YÜKSEK LİSANS YEDEK KAYITLAR (1.AŞAMA)

Yedek Kayıt Hakkı Kazanan Öğrenci Listesine ulaşmak için tıklayınız.

Yukarıdaki listedeki tüm adaylar kayıt hakkı kazanmıştır. Bu adaylar07 Şubat 2017 Salı Günü 9:30-12:00 ve 13:00-15:00  saatleri arasında  Yıldız Kampüsü' nde, Fen Bilimleri Enstitüsü Binasında (F-Blok), F-42 numaralı salonda kayıtlarını yaptırabilirler.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1) Diploma Aslı ve Fotokopisi (Diplomanın ASLI görülüp, fotokopisi teslim alınacaktır)

-Diploması hazır olmayan öğrenciler Mezuniyet Belgesinin aslı ile kayıt yaptırabilirler.

-Yurtdışındaki üniversitelerden mezun olan öğrenciler, YÖK’ten alınmış Diploma Eşdeğerlik Belgesi getirmelidirler.

2) Transkriptin Aslı ve Fotokopisi

-Diploma Eki (Diploma Supplementi) geçerli değildir.

3) Nüfus Cüzdanı ve Fotokopisi

-Yabancı uyruklu öğrenciler için yabancı uyruklu numarası ve pasaport fotokopisi

4) Katkı Payının Yatırıldığına dair dekont

-Tezsiz yüksek lisans programlarına yeni kayıt yaptıracak öğrencilerimiz ödemeleri gereken öğrenim ücretlerini, T.C. Ziraat Bankası Gişe İşlemleri veya Ziraat ATM’leri Kartsız İşlem Menüsü, İnternet Bankacılık veya mobil bankacılık uygulaması üzerinden T.C. kimlik numaraları ile yapabilirler. (IBAN: TR790001002250447846845470 ,Hesap Numarası: 2250 44784684-5470 ,Ziraat Bankası İstanbul Levent Girişimci Şubesi. Not: EFT kabul edilmemektedir.)

-Dekont bilgisi kayıt öncesinde mutlaka başvuru sistemine girilmelidir. Dekont girişini nasıl yapacağınızı öğrenmek için tıklayınız. Dekont girişi yapmak için tıklayınız.

5) Bir Adet Fotoğraf

-Fotoğrafların arkasına ad, soyad ve kazanılan programın adı yazılmalıdır.

6) Ales Belgesi

ÖNEMLİ NOTLAR

1) Öğrenim ücretleri hakkında bilgi için tıklayınız.

2) Eğitim dili İngilizce olan programı kazanan adaylardan, yukarıdaki belgelere ek olarak Yabancı Dil Belgesi de istenmektedir.

3) Eğitim dili Türkçe olan programları kazanan Yabancı Uyruklu Öğrenciler; yukarıda belirtilen belgelere ek olarak son 3 yıl içinde alınmış TÖMER (Türkçe Yeterlik Belgesi) getirmelidirler.
4) Asil Kayıtlarda kayıt yaptırmayan adaylar kayıt haklarını kaybetmişlerdir.

YEDEK KAYITLAR 2.AŞAMA

07 Şubat' taki Yedek Kayıtlardan sonra boş kontenjan kalması durumunda; 2. aşamada yedek kayıt hakkı kazananlar 07 Şubat 2017 Salı günü Saat:16.00' da internet sayfamızda ilan edilecektir.

2. aşamada kayıt hakkı kazananlar 08 Şubat 2017 Çarşamba Günü Saat: 9:30-12:00 ve 13:00-15:00 arasında kayıt yaptırmalıdır.

SIKÇA SORULAN SORULAR için tıklayınız.

Ayrıntılı Akademik Takvimimiz için tıklayınız.

Sosyal Medya Hesaplarımız