2016-2017 Güz Yarıyılı Ders Ekle/Sil İşlemleri

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ders Ekle/Sil İşlemleri 01-14 Eylül 2016 tarihleri arasında gsis.yildiz.edu.tr adresi üzerinden yapılacaktır. 15 Eylül 2016 tarihinde kapanan dersler ilan edilecek ve 29 Eylül'e kadar ekle/sil işlemleri, açık dersler üzerinden devam edecektir. (Katkı payı ücreti ödeyecek olan öğrencilerimiz için ödemeler 1-18 Eylül 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilmelidir.) 30 Eylül - 4 Ekim tarihleri arasında ise yalnızca ders ekleme işlemi yapılabilecek, hiçbir şekilde ders silme yapılmayacaktır.

 

Ders Kayıt Takvimi için tıklayınız.

 

Notlar:

-Bu dönem yeni kayıt olan öğrencilerimiz, GSIS şifrelerini ilgili Anabilim Dallarının Öğrenci İşlerinden temin etmelidir.  GSIS üzerinden nasıl ders seçimi yapılacağı hususunda " GSIS Kullanım Kılavuzu " muzu inceleyebilirsiniz. 

 

-Güz Yarıyılında açılması önerilen "ders listesi" önümüzdeki günlerde ilan edilecektir.

 

-2. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programlarımızdaki Öğrenciler, Normal öğrenim süresini aşan 1. Öğretim Lisansüstü (Yüksek Lisans/Doktora) Programlarımızdaki Öğrenciler* ve Tüm Uluslararası Öğrenciler Katkı Payı/Öğrenim Ücreti ödemelidir. Katkı payı ücreti ödemeleri 1-18 Eylül 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

 

-Katkı Payı/Öğrenim Ücreti Miktarları için tıklayınız. Aytıntılar için Harç Bürosuyla iletişime geçilebilir. Harç Bürosu İletişim: harcbirimi@yildiz.edu.tr

 

*Devlet Yükseköğretim Kurumlarında görevli olup, birinci öğretimde lisansüstü öğrenim gören araştırma görevlileri katkı payından muaftır.

 

 

Sosyal Medya Hesaplarımız