Yabancı Uyruklu Öğrenci İkamet Başvuruları Hk.

İLK KEZ İKAMET BAŞVURUSUNDA BULUNACAK OLAN YABANCI

UYRUKLU ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Göç idaresinin yeni uygulamasına göre ilk kez İkamet başvurusunda bulunacak öğrencilerin işlemleri 23 Mart 2016 tarihinde Davutpaşa Kampüsüne gelecek görevliler tarafından yapılacaktır. Eğer daha önce ikamet aldıysanız ve ilk başvurunuz değilse LÜTFEN İLANI DİKKATE ALMAYINIZ (BU İŞLEMLER YALNIZCA İLK BAŞVURULAR İÇİN GEÇERLİDİR - YENİLEME İÇİN DEĞİL).

Öncelikle, linkten bir randevu almalısınız. Randevu tarihi 23 Mart'a kadar herhangi bir tarih olabilir. Örneğin 15 Mart'a randevu almanız bir problem teşkil etmez, önemli olan elinizde bir randevu tarihinizin bulunmasıdır.

Linkte gerekli belgelerin listesi bulunmaktadır. Doldurulması gereken iki form aşağıdadır:

Form 1

Form 2

23 Mart tarihinde bütün belgelerinizi tamamlamış olarak Davutpaşa Kampüsünde bulunmanız gerekmektedir. Lütfen ekteki belgeleri dikkatlice okuyunuz ve özellikle iletişim bilgilerinizi doğru girmeye özen gösteriniz.