Tezsiz Yüksek Lisans Programlar için Yedek Öğrenci Kayıtları (2.Aşama)

T.C.

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM BAHAR YARIYILI

TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLAR İÇİN YEDEK ÖĞRENCİ KAYITLARI (2.AŞAMA)

-Yedek kayıtlarda kayıt hakkı, yedek listesinin en üst sırasında bulunan boş kontenjan sayısı kadar adaya aittir. Bu dikkate alınarak, 2. Aşamada Kayıt Yaptırmaya hak kazanan adaylar belirlenmiştir.

2. Aşamada Kayıt Yaptırma Hakkı Kazanan Adaylar için lütfen tıklayınız.

-Bu listede bulunan adaylar 03 Şubat 2016 Çarşamba Günü09.30-12.00 ve 13.00-15.30 saatleri arasında kayıt yaptırmalıdır(Kayıtlar; üniversitemizin Yıldız Kampüsü' nde, Fen Bilimleri Enstitüsü Binasında (F-Blok) F-55 No.lu ofiste yapılacaktır.)

Önemli Not: Kayıt hakkı kazanan öğrenciler; katkı payını yatırmadan önce Kayıt Ofisine gelerek, kendilerine atanacak öğrenci numaralarını temin etmeli ve akabinde Katkı Payını yatırarak dekontu tekrar Kayıt Ofisine teslim etmelidir.

Kayıt için Gerekli Belgeler

1) Diploma Aslı ve Fotokopisi (Diplomanın ASLI görülüp, fotokopisi teslim alınacaktır)

-Başka bir yükseköğretim programında kayıtlı olan öğrenciler, bu kurumdan aldıkları onaylı diploma fotokopisi ile başvuruda bulunabilirler.

-Diploması hazır olmayan öğrenciler Mezuniyet Belgesinin aslı ile kayıt yaptırabilirler.

-Yurtdışındaki üniversitelerden mezun olan öğrenciler, YÖK’ten alınmış Diploma Eşdeğerlik Belgesi getirmelidirler.

2) Transkriptin Aslı ve Fotokopisi

3) Nüfus Cüzdanı ve Fotokopisi

4) Katkı Payının Yatırıldığına dair dekont

-Kayıt hakkı kazanan öğrenciler; Katkı Payını yatırmadan önce Kayıt Ofisine gelerek, kendilerine atanacak öğrenci numaralarını temin etmeli ve akabinde Katkı Payını yatırarak dekontu tekrar Kayıt Ofisine teslim etmelidir.

5)Bir Adet Fotoğraf (fotoğrafların arkasına ad, soyad, kazanılan program adı yazılmalıdır)

6) Ales Belgesi

Not

1)Biyomühendislik, Elektronik&Haberleşme Mühendisliği ve Fen Bilgisi Eğitimi Tezsiz Yüksek Lisans Programları yeterli öğrenci sayısına ulaşmadığından, 2015-2016 Bahar Yarıyılı için kapatılmıştır.

2) Katkı Payı hakkında bilgi için tıklayınız.

3) Eğitim dili İngilizce olan programı kazanan adaylardan, yukarıdaki belgelere ek olarak Yabancı Dil Belgesi de istenmektedir.

4)Türkçe programlara kayıt hakkı kazanan Yabancı Uyruklu Öğrenciler; yukarıda belirtilen belgelere ek olarak son 3 yıl içinde alınmış TÖMER (Türkçe Yeterlik Belgesi) getirmelidirler.
5) Kayıt işlemleriyle ilgili Sıkça Sorulan Soru-Cevap bölümüne ulaşmak için lütfen tıklayınız.