2015-2016 Bahar Yarıyılı Lisansüstü Giriş Sınavları Hakkında

-Bahar Yarıyılı Lisansüstü Giriş Sınavlarının "Gün, Yer, Saat ve Yapılış Bilgilerine" ulaşmak için lütfen tıklayınız.
 

Giriş Sınavı esnasında;

 

-Başvuru Formu Çıktınızı*

-Kimliğinizi (Nüfus Cüzdanı, ehliyet, pasaporttan herhangi biri)

-Ales Belgenizi

-Yabancı Dil Belgenizi

-Lisans Transkriptinizi ve Yüksek Lisans Transkriptinizi (Doktoraya başvuranlar için)

 

ve bu belgelerin 1 adet fotokopilerini yanınızda bulundurunuz. Sınav Jürisine belgelerin asıllarını değil, fotokopilerini teslim ediniz.

 

 

*Başvuru formu çıktınızı, online başvuru sistemimize giriş yaparak temin edebilirsiniz.

 

 

Not 1: Lütfen sınav saatinizden önce, sınav yerinde olmaya özen gösteriniz. (Yazılı sınavı olan adaylar; kalem ve silgi ihtiyacını kendileri temin etmelidirler.)

 

Not 2: Eğer bir adayın ismi; giriş sınavı esnasındaki "Aday Listesi/İmza Listesi" nde bulunmuyorsa, bu durum sınav görevlilerine bildirilmeli, hemen akabinde enstitümüzle iletişime geçilmeli ve adayın başvurusunun geçerlilik durumu hakkında bilgi alınmalıdır. (Söz konusu listede ismi bulunmayan adaylar; giriş sınavına alınmaz.)

 

Not 3: Birden fazla tercih yapan adayların sınav saatlerinin çakışması durumunda ilgili anabilim dalı sınav yetkilileriyle görüşerek sözlü sınavlara ilk veya son sıradan alınmaları ile ilgili talepte bulunmaları dışında yapılabilecek bir şey yoktur. Bu konuda karar sınav yetkililerine ait olmakla birlikte, sorumluluk adaya aittir. Yazılı sınavlarda veya sınav yetkililerinin önceki durumda olumsuz kararı halinde, adayın tercihleri arasında bir seçim yapması gerekir.

 

 

TÜM ADAYLARIMIZA BAŞARILAR DİLERİZ.