Öğrenci Belgesi, Transkript vb. Tüm Resmi Belge Talepleri Artık Online Olarak Alınmaya Başlanmıştır

-Enstitümüz, 02 Kasım 2015 Pazartesi tarihinden itibaren tüm resmi belgelerin (öğrenci belgesi, transkript, ilgili makam için istenilen yazılar vb.) taleplerini  Online Belge Sistemi vasıtasıyla yürütecektir.

-Belge talebinde bulunmak için lütfen tıklayınız.

Not:

1) Enstitümüze şahsen yapılan belge talepleri kabul edilmeyecek ve kesinlikle belge verilmeyecektir.

2) Öğrenci belgesi e-devlet üzerinden de online olarak alınabilmektedir.

Not: Mezun durumda olan öğrencilerin ihtiyacı olan belgeler için ücret yatırmaları gerekmektedir. İlgili hesap numarası için tıklayınız. Mezun durumunda olan ögrenciler, ilgili belgelerini Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'ndan(Davutpaşa Kampüsü) talep/temin etmeleri gerekmektedir(Enstitümüzde mezun durumunda olan öğrencilerimiz için belge işlemi gerçekleştirilmemektedir.)