YTÜ Teknoloji Transfer Ofisi Tanışma Toplantısı

Değerli Yüksek Lisans ve Doktora Öğrencileri,

Yıldız Teknik Üniversitesi’nde başlamış olduğunuz yükseköğrenim programının hayırlı olmasını temenni eder, eğitim ve iş yaşamında başarılar dileriz.

Yıldız Teknik Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi(Yıldız TTO)  olarak, siz değerli öğrenci arkadaşlarımız ile işbirliği halinde çalışmalar yürütmek istiyoruz. Bu kapsamda sizleri, 27 Ekim 2015 tarihinde saat 14.00’da YTÜ Davutpaşa Kongre ve Kültür Merkezi Yeşil Salonu’ndaki tanışma toplantımıza davet ediyoruz.

Tanışma toplantımızda;

·         Yıldız TTO’nun sizlere sunduğu ücretsiz hizmetler nelerdir,

·         Ulusal ve uluslararası projelerde nasıl yer alabilirsiniz,

·         Yıldız Kuluçka Merkezi’ndeki imkânlar nelerdir,