2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Yedek Kayıtları (2. Aşama)

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI

LİSANSÜSTÜ (2. Öğretim Tezsiz YL Hariç) YEDEK ÖĞRENCİ KAYITLARI

-2015-2016 Güz Yarıyılı Lisansüstü (2. Öğretim Tezsiz YL hariç) Programlarına 28 Ağustos 2015 Cuma günü alınan yedek kayıtlardan sonra bazı programlarda boş kontenjanlar mevcuttur. Boş kalan kontenjanlara tekrar yedek öğrenci* alımı yapılacaktır.

Boş kalan programlara ve boş kontenjan sayılarına ulaşmak için tıklayınız.

Boş kalan kontenjanlara aşağıdaki listedeki OLASI (daha önce kayıt hakkını kaybetmeyen yedek adaylar) adaylar arasından BOŞ KALAN KONTENJAN SAYISI KADAR kayıt alınacaktır. Olası aday listesine ulaşmak için tıklayınız.

Kayıt yaptırmak isteyen adaylar; 31 Ağustos 2015 Pazartesi Günü, Saat 11:00' da enstitümüzde*bulunan F-42 No.lu odada olmalıdır.

KAYIT HAKKI ÖNCELİĞİ; listenin en üst sırasında bulunan boş kontenjan sayısı kadar adaya aittir. Üst sırada bulunan herhangi bir aday belirlenen saatte odada bulunmadığı takdirde, kayıt hakkı bir sonraki adaya geçer. Bu şekilde kesin kayıt hakkı kazanan aday listesi belirlenir.

ÖNEMLİ NOT: Lütfen belirtilen yerde vaktinde olmaya özen gösteriniz. Saat 11.00' den sonra gelen adaylar kesinlikle salona alınmayacak ve dolayısıyla kayıt haklarını kaybedecekler. (28 Ağustos'ta gelmeyip, kayıt hakkını kaybeden adaylar 31 Ağustos'ta gelseler dahi kayıt yaptıramazlar)

Kayıt için Gerekli Belgeler

1) Diploma Aslı ve Fotokopisi (Diplomanın ASLI görülüp, fotokopisi teslim alınacaktır)

-Başka bir yükseköğretim programında kayıtlı olan öğrenciler, bu kurumdan aldıkları onaylı diploma fotokopisi ile başvuruda bulunabilirler.

-Diploması hazır olmayan öğrenciler Mezuniyet Belgesinin aslı ile kayıt yaptırabilirler.

-Yurtdışındaki üniversitelerden mezun olan öğrenciler, YÖK’ten alınmış Diploma Eşdeğerlik Belgesi getirmelidirler.

2) Transkriptin Aslı ve Fotokopisi

3) Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

4) Katkı Payının Yatırıldığına dair dekont (Sadece Uluslararası Öğrenciler için)

5) Bir Adet Fotoğraf (fotoğrafların arkasına ad, soyad, kazanılan programın adı yazılmalıdır)