2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı 2. Öğretim Tezsiz YL Boş Kontenjanları için Ek Kayıt Hakkı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI

2. ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS EK KAYITLARI

 

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı 2. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına Online Başvuruyapıp da herhangi bir sebepten dolayı kayıt yaptıramayan aday öğrenciler (İlgili liste aşağıda Anabilim Dalı/Program olarak ilan edilmiştir) için ek kayıt hakkı tanınacaktır.

 

Bu listede bulunan ve kayıt yaptırmak isteyen adaylar; kayıt yaptırmak istediklerini belirten dilekçelerini (Dilekçe Örneği) 31 Ağustos 2015, Saat:10.00' a kadar enstitümüze iletmelidirler. (Söz konusu dilekçeler fbe-lu@yildiz.edu.tr  email adresine e-mail yoluyla veya enstitümüzdeki F-55 numaralı odaya elden teslim edilebilir.)

 

Boş kontenjan sayısından fazla kayıt yaptırmak isteyen aday olması durumunda; adayların Ales puanının %80' i, diploma notunun %20' si alınarak toplam puan belirlenecek ve toplam puan sıralamasında üst sırada bulunan boş kontenjan sayısı kadar aday kayıt hakkı kazanacaktır.

 

Boş Kontenjan Sayıları için tıklayınız.

 

* Online Başvurular 7 Haziran-6 Temmuz 2015 tarihleri arasında alınmıştı. Bu tarihler arasında online başvuruda bulunmayan adaylar ek kayıt hakkından faydalanamazlar.
 
Fen Bilimleri Enstitüsü


Adres: Çukursaray Binası-Yıldız Kampüsü,  Beşiktaş / İSTANBUL