2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Yedek Kayıtları (1. Aşama)

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI

LİSANSÜSTÜ (2. Öğretim Tezsiz YL Programları Hariç) YEDEK ÖĞRENCİ KAYITLARI

-2015-2016 Güz Yarıyılı YEDEK KONTENJAN SAYILARI için tıklayınız.

Yedek Öğrenci Kayıtları aşağıdaki gibi 2 Aşamada tamamlanacaktır:

1. Aşama:

Yedek kayıtlarda KAYIT ÖNCELİĞİ; yedek listesinin en üst sırasında bulunan boş kontenjan sayısı kadar öğrenciye aittir.

Kayıt önceliği bulunan öğrenci listesine ulaşmak için tıklayınız.

NOT: Bu listede bulunan adaylar 28 Ağustos 2015 Cuma günü, 9:30-12:00 ve 13:00-15:00 saatleri arasında kayıt yaptırmalıdır. Eğer adaylar; bu zaman dilimi içinde kayıt yaptırmazlarsa kayıt haklarını kaybederler. (Kayıtlar üniversitemizin Yıldız Kampüsü' ndeki  Fen Bilimleri Enstitüsü Binasında bulunan F-42 No.lu odada yapılacaktır)

2. Aşama:

28 Ağustos Cuma günü yapılan kayıtlardan sonra hala boş kontenjan kalırsa; boş kontenjan sayısı 29 Ağustos 2015 Cumartesi günü web sitemizden duyurulacaktır.

Bu kez öncelikli aday listesi açıklanmayacak olup, kayıt yaptırmak isteyen tüm yedek adayların (Daha önce kayıt yaptırmayarak, kayıt haklarını kaybeden adaylar hariç) 31 Ağustos 2015 Pazartesi Sabahı Saat 11:00' de, Yıldız Kampüsü' ndeki Fen Bilimleri Enstitüsü Binasında bulunan F-42 No.lu odada olması gerekmektedir. Burada bulunan adaylar arasından en yüksek sıradaki adaydan itibaren başlanarak boş kalan kontenjanlara kayıt alınacaktır. (28 Ağustos'ta gelmeyip, kayıt hakkını kaybeden adaylar 31 Ağustos'ta gelseler dahi kayıt yaptıramazlar)

-Yedek adaylar arasında kaçıncı sırada olduğunuzu öğrenmek için tıklayınız.

ÖNEMLİ NOT: Lütfen belirtilen yerde vaktinde olmaya özen gösteriniz. 11.00' den sonra gelen adaylar kesinlikle salona alınmayacak ve dolayısıyla kayıt hakkını kaybedecekler.

Kayıt için Gerekli Belgeler

1) Diploma Aslı ve Fotokopisi (Diplomanın ASLI görülüp, fotokopisi teslim alınacaktır)

-Başka bir yükseköğretim programında kayıtlı olan öğrenciler, bu kurumdan aldıkları onaylı diploma fotokopisi ile başvuruda bulunabilirler.

-Diploması hazır olmayan öğrenciler Mezuniyet Belgesinin aslı ile kayıt yaptırabilirler.

-Yurtdışındaki üniversitelerden mezun olan öğrenciler, YÖK’ten alınmış Diploma Eşdeğerlik Belgesi getirmelidirler.

2) Transkriptin Aslı ve Fotokopisi

3) Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

4) Katkı Payının Yatırıldığına dair dekont (Sadece Uluslararası Öğrenciler için)

5) Bir Adet Fotoğraf (fotoğrafların arkasına ad, soyad, kazanılan programın adı yazılmalıdır)