2. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Yedek Öğrenci Kayıtları Hk. (3. Aşama)

-2015-2016 Güz Yarıyılı 2. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına 24-25 Ağustos 2015 günü alınan yedek kayıtlardan sonra bazı programlarda boş kontenjanlar mevcuttur.

Boş kalan programlara ve boş kontenjan sayılarına ulaşmak için tıklayınız.

Boş kalan kontenjanlara aşağıdaki listedeki OLASI adaylar arasından BOŞ KALAN KONTENJAN SAYISI KADAR kayıt alınacaktır. Bu listeye ulaşmak için tıklayınız.

Bu listedeki kayıt yaptırmak isteyen adaylar; 26 Ağustos 2015 Çarşamba Günü, Saat 11:00' da enstitümüzde bulunan F-42 No.lu odada olmalıdır. KAYIT HAKKI ÖNCELİĞİ; listenin en üst sırasında bulunan boş kontenjan sayısı kadar adaya aittir. Üst sırada bulunan herhangi bir aday belirlenen saatte odada bulunmadığı takdirde, kayıt hakkı bir sonraki adaya geçer. Bu şekilde kesin kayıt hakkı kazanan aday listesi belirlenir.

Kesin kayıt hakkı kazanan bu adaylar katkı pay ödemelerini yapıp, kayıt yaptırma işlemlerini 26 Ağustos 2015 Çarşamba Saat:16.00' a kadar tamamlamalıdırlar. (Adaylar kayıt hakkı kesinleşmeden katkı payı ödemesi yapmamalıdır.)

Kayıt için Gerekli Belgeler:

1) Diploma Aslı ve Fotokopisi (Diplomanın ASLI görülüp, fotokopisi teslim alınacaktır)

-Başka bir yükseköğretim programında kayıtlı olan öğrenciler, bu kurumdan aldıkları onaylı diploma fotokopisi ile başvuruda bulunabilirler.

-Diploması hazır olmayan öğrenciler Mezuniyet Belgesinin aslı ile kayıt yaptırabilirler.

-Yurtdışındaki üniversitelerden mezun olan öğrenciler, YÖK’ten alınmış Diploma Eşdeğerlik Belgesi getirmelidirler.

2) Transkriptin Aslı ve Fotokopisi

3) Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

4) Katkı Payının Yatırıldığına dair dekont

5) Bir Adet Fotoğraf (fotoğrafların arkasına ad, soyad, kazanılan program adı yazılmalıdır)

6) Ales Belgesi

Not:

-Katkı payı miktarları için buraya tıklayınız.

(Ziraat Bankası Levent İstanbul Girişimci Şubesi, Hesap No: TR790001002250447846845470)

-Katkı payını EFT olarak yatıracak olanlar Alıcı adı kısmına "Yıldız Teknik Üniversitesi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı" yazmalıdır.

-Yedek Öğrenci Kayıt Süreci hakkındaki eski duyurumuza ulaşmak için tıklayınız.