2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı 2. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Başvuru Sonuçları

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI

2. ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS KESİN KAYITLARI

2015-2016 Güz Yarıyılı 2. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programlarını Kazanan Öğrenciler ve Yedek Adaylar aşağıda ilan edilmiştir.

Anabilimdalı/Program

-Bilgisayar Mühendisliği/Bilgi Teknolojileri

-Biyomühendislik

-Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği

-Endüstri Mühendisliği/İş Güvenliği

-Harita Mühendisliği/Taşınmaz Değerleme ve Geliştirme

-İlköğretim/Fen Bilgisi Eğitimi

-İnşaat Mühendisliği/Yapı İşletmesi

-Matematik Mühendisliği

-Metalurji ve Malzeme Mühendisliği

Kayıtlar 14 Temmuz - 24 Temmuz 2015 tarihleri arasındaki haftaiçi günlerde, Fen Bilimleri Enstitüsü'ndeki F-42 Nolu odada, 9:00-12:00 ve 13:00-16:00 saatleri arasında yapılacaktır.

Not: 16-17 Temmuz 2015 Resmi Tatildir.

Kayıt için Gerekli Belgeler:

1) Diploma Aslı ve Fotokopisi (Diplomanın ASLI görülüp, fotokopisi teslim alınacaktır)

-Başka bir yükseköğretim programında kayıtlı olan öğrenciler, bu kurumdan aldıkları onaylı diploma fotokopisi ile başvuruda bulunabilirler.

-Diploması hazır olmayan öğrenciler Mezuniyet Belgesinin aslı ile kayıt yaptırabilirler.

-Yurtdışındaki üniversitelerden mezun olan öğrenciler, YÖK’ten alınmış Diploma Eşdeğerlik Belgesi getirmelidirler.

2) Transkriptin Aslı ve Fotokopisi

3) Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

4) Katkı Payının Yatırıldığına dair dekont

5) Bir Adet Fotoğraf (fotoğrafların arkasına ad, soyad, kazanılan program adı yazılmalıdır)

6) Ales Belgesi

Not:

1) Katkı payı miktarları için buraya tıklayınız. (Katkı Payı Ödeme Tarihleri: 13-24 Temmuz 2015, Ziraat Bankası Levent İstanbul Girişimci Şubesi, Hesap No: TR790001002250447846845470)

2) Yabancı Uyruklu Öğrenciler; yukarıda belirtilen belgelere ek olarak son 3 yıl içinde alınmış TÖMER (Türkçe Yeterlik Belgesi) getirmelidirler.

3) Yedek kayıtlar ile ilgili ayrıntılar daha sonra ilan edilecektir.

4) Akademik takvime ulaşmak için tıklayınız.