2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için Enstitümüzün Lisansüstü Programlarına Kayıt Yaptır(mış)acak Öğrencilerimizin Dikkatine (Güncelleme Tarihi: 26.06.2015)

-Öğrenci kimliklerinizi Ağustos ayından itibaren Anabilimdallarında bulunan öğrenci işlerinden alabilirsiniz.

-Ders kaydı için gerekli olan GSİS-Lisansüstü Öğrenci Bilgi Sistemi giriş şifrelerinizi 9 Temmuz 2015 tarihinden sonra ders kayıt tarihlerine kadar Anabilimdallarında bulunan öğrenci işlerinden alabilirsiniz. (Öğrencinin kendisi, şahsen gelip teslim almalıdır.)

-Öğrenci belgeleriniz en erken kayıt işleminden bir gün sonra verilebilmektedir.

-Askerlik tecil işlemleri hakkındaki duyuruya ulaşmak için tıklayınız.

Not: Yukarıdaki tarihler 2. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programları için geçerli değildir. (Bu programlar için ONLİNE BAŞVURULAR halen devam etmektedir.)