Lisansüstü Giriş Sınavları Hakkında

24-26 Aralık 2014 tarihleri arasında Yüksek Lisans ve Doktora adayları için giriş sınavları yapılacaktır.

Sınav tarihleri için tıklayınız.

Not-1) Tezsiz YL programları için giriş sınavı yapılmayacaktır. Değerlendirmeler ALES ve AGNO ya göre yapılacaktır.

Not-2) Giriş sınavına katılcak öğrencilerin sınava giderken on-line başvuru formu çıktısı ve belgelerinin bir fotokopisini yanlarına almaları gerekmektedir.

Not-3) Özellikle transkript kopyaları alan dışı başvuru yapan öğrencilerin bilimsel hazırlık derslerinin tanımlanması için bölüm tarafından kullanılacağından kesinlikle giriş sınavı sırasında bölüm başkanlığına fotokopisi teslim edilmelidir.

Not-4) Kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerimizin asıl belge ve kopyaları kayıt sırasında Enstitümüz tarafından alınacaktır.