Asıl Kayıt Hakkı Kazananlar için Evrak Kontrolü ve Kesin Kayıtlar Hakkında (Güncelleme Tarihi: 08.09.2021)

Asıl kayıt hakkı kazananlar adaylar için evrak yükleme işlemleri 07.09.2021 tarihinde saat 12.00 itibariyle sona ermiştir.

Adayların sisteme yüklemiş oldukları evrakların Enstitümüz tarafından kontrol edilerek, onaylaması işleminin ardından kesin kayıt işlemi 10.09.2021 tarihi saat 12.00'ye kadar tamamlanmış olacaktır.

Kesin Kayıt süreci tamamlanan öğrencilerimize öğrenci numaraları e-posta ile gönderilmektedir. İlgili e-postaların SPAM klasörlerine düşme ihtimali değerlendirilerek kontrolü sağlanmalıdır.

Öğrenci otomasyon sistemimiz GSİS kullanıcı adı ve şifreleriniz “Bilgi İşlem Merkezi” tarafından oluşturulup ders kayıtları öncesinde e-posta ile tarafınıza iletilecektir. Asıl kayıtları gerçekleştirilen öğrencilerimize ders kayıtlarında kullanacakları GSIS kullanıcı adı ve şifreleri 14.09.2021 tarihinden itibaren Bilgi İşlem Merkezimiz tarafından kayıtlı e-posta adreslerine gönderilecektir. (14.09.2021 tarihinden önce lütfen bu konuda e-posta atmayınız ve SPAM klasörünü kontrol etmeyi unutmayınız) 14.09.2021 tarihinden sonra GSIS kullanıcı adı ve şifreleri gelmeyen öğrencilerimiz bilgiislem@yildiz.edu.tr adresine e-posta gönderebilirler.