2021-2022 Güz Dönemi Lisansüstü Programlarımızın Asil-Yedek Listelerinin İlanı

Lisansüstü online başvuru ve kayıt sistemimizde yaşanan aşırı yoğunluk sebebiyle bazı adaylarımız sisteme giriş yapamadıkları için asil-yedek listelerini görüntüleyememiştir. Bu sebeple asil-yedek listelerinin ilanı web sitemizde yapılmıştır. Asil-yedek listelerini görüntüleyebilmek için Tıklayınız.

Not: Adaylarımızın başvuru yapmış oldukları programlara ait asil-yedek listelerindeki sıralamaları, adaylarımızın genel değerlendirme sonucunda almış oldukları nihai puanlara göre sistem tarafından otomatik olarak belirlenmiştir.

Asıl listede hak kazanmış olan adaylarımız için kesin kayıt online belge yükleme işlemleri başlamış olup 07.09.2021 tarihinde saat: 12:00 da sona erecektir. Online kayıt, belge yükleme işlemleri ve harç ücretleri hakkında aşağıdaki linkte yer alan bilgilendirme metnini mutlaka okuyarak belge yükleme işlemlerinizi yukarıda belirtilen tarihe kadar tamamlanması gerekmektedir. Evrak yükleme işlemini eksiksiz tamamlayan asil adaylarımızın kayıtları, evrak kontrol işlemlerinin ardından, akademik takvimde belirtilen tarihe kadar yapılacaktır.

2021-2022 Güz Dönemi Tezli ve Tezsiz Lisansüstü Programlarının ONLINE belge yükleme, kayıt işlemleri ve harç ücretleri hakkında detaylı bilgi ve bu işlemler sırasında dikkat edilmesi gereken hususlar için Tıklayınız.

2021-2022 Güz Dönemi lisansüstü programların online belge yükleme ve kayıt takvimi için tıklayınız: Tezli Programlar - Tezsiz Programlar

Not: Enstitü Yönetim Kurulu Kararı ile Yıldız Teknik Üniversitesi Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği Senato Esaslarının 6. maddesinin 6. fıkrası uyarınca, aşağıdaki programlarda kontenjan arttırımı yapılmıştır.

• Mimarlık Anabilim Dalı Yapı Doktora Programı T.C. Uyruklı Alan İçi Öğrenci Kontenjanı
  • Mimarlık Anabilim Dalı Mimarlık Tarihi ve Kuramı Doktora Programı T.C. Uyruklu Alan İçi Öğrenci Kontenjanı
  • Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Anabilim Dalı Haberleşme Bütünleşik Doktora Programı T.C. Uyruklu Alan İçi Öğrenci Kontenjanı
  • Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Anabilim Dalı Haberleşme Doktora Programı Yabancı Uyruklu Alan İçi Öğrenci Kontenjanı
  • Moleküler Biyoloji ve Genetik Anabilim Dalı Moleküler Biyoloji ve Genetik Bütünleşik Doktora Programı T.C. Uyruklu Alan İçi Öğrenci Kontenjanı
  • Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği Anabilim Dalı Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği Yüksek Lisans Programı T.C. Uyruklu Alan İçi Öğrenci Kontenjanı
  • Bilgisayar Mühendisliği Anabilim Dalı Bilgisayar Mühendisliği Bütünleşik Doktora Programı T.C. Uyruklu Alan İçi Öğrenci Kontenjanı
  • Kimya Anabilim Dalı Analitik Kimya Tezli Yüksek Lisans Programı T.C. Uyruklu Alan İçi ve Alan Dışı Öğrenci Kontenjanı
  • İnşaat Mühendisliği Anabilim Dalı Yapı Doktora Programı T.C. Uyruklu Alan İçi Öğrenci Kontenjanı

T.C.

Yıldız Teknik Üniversitesi

Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği

Senato Esasları

Öğrenci Kontenjanlarının Belirlenmesi

Madde 6- (6) Değerlendirme aşamasında lisansüstü kontenjanlar aday değerlendirme jürisinin önerisi, anabilim/anasanat dalı başkanlığı görüşü ve ilgili EYK kararı ile arttırılabilir.