2021-2022 Güz Dönemi Lisansüstü Sınavları Hk.

Lisansüstü başvurularımız Tamamlanmış olup lisansüstü programlarımıza başvuru yapmış olan adaylarımızın değerlendirme süreçleri (Çevrim içi Yazılı Giriş Sınavı veya Sözlü Mülakat Tarih ve Saat Bilgileri) için Tıklayınız.

 

Lisansüstü giriş sınavı uygulanacak olan programlarımızın giriş sınavları online.yildiz.edu.tr adresinden çevrimiçi yapılacaktır.

 

Yazılı sınava girecek olan adaylarımıza kullanıcı adı ve şifre bilgileri UZEM birimimiz tarafından yazılı sınav öncesinde sistemlerindeki sistemde kayıtlı olan mail adreslerine iletilecektir. Mail adreslerindeki spam klasörünüzü kontrol etmeyi unutmayınız. Yazılı sınav için kullanıcı adı ve şifreler en geç 31.08.201 saat:08:00 da iletilecektir. Yazılı sınava girecek olan adayarın 31.08.2021 Saat: 08:00 den itibaren  mail adreslerini kontrol etmeleri (spam klasörüne de bakınız) gerekmektedir. Kullanıcı adı ve şifresi gelmeyen adayların uzem@yildiz.edu.tr adresine 31.08.2021 saat:08:00 dan sonra mail atmaları gerekmektedir.

 

Sözlü sınava girecek olan adaylarımızın mülakatları online.yildiz.edu.tr adresinden yapılacak olup, sözlü sınav linkleri lisansüstü koordinatörlerimiz tarafından adayların sistemde kayıtlı olan mail adreslerine iletilecektir. Sözlü sınav günü sözlü sınav linki mail adreslerine gelmeyen adayların sınav saati öncesinde lisansüstü koordinatörülere mail atabilirler (Lisansüstü Koordinatörlerin mail adresleri için Tıklayınız.).

 

Online sınav sisteminin kullanımı konusunda UZEM biriminin oluşturduğu kılavuzlara buradan ulaşabilirsiniz.