2020-2021 Bahar Dönemi Mezuniyet Başvurusu Yapacak Öğrencilerimizin Dikkatine

2020-2021 Bahar Dönemi Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Öğrencilerimizin Mezuniyet Başvuruları 29 Haziran 2021 tarihinde sona erecektir. Mezuniyet başvurusu yapılabilmesi için gereken minimum AKTS değerini 2020-2021 Bahar döneminde seçmiş oldukları tez ve uzmanlık alan derslerninin notları ile tamamlayacak olan öğrencilerimizin danışmanlarının başarılı not girişlerini yapmaları ile birlikte bilgiislem@yildiz.edu.tr adresine AKTS değerlerinin güncellenmesi için taleplerini iletmeleri gerekmektedir. Bilgi işlem Daire Başkanlığı tarafından son dönem tez ve uzmanlık alan AKTS değerlerinin toplam değere yansıtılması ile birlikte minimum AKTS değerini sağlayan öğrencilerimiz, Senato Esaslarında yer alan diğer yükümlülüklerini yerine getirdikleri takdirde, mezuniyet başvurularını gerçekleştirilebilirler.

Not: Azami öğrenim süresini tamamlamış olan tezli yüksek lisans öğrencilerimizin belirtilen tarihe kadar online başvurularını yapmaları gerekmektedir. Aksi takdirde, azami sürelerini tamamlamış olan tezli yüksek lisans öğrencilerimizin kayıt silme işlemleri başlatılacaktır.