FBE Grad Talks XIII-Strategies to enhance the biomethane potential of lignocellulosic residual feedstocks

Enstitümüz tarafından düzenlenen "Grad Talks" serisinin on üçüncü semineri 16 Haziran 2021 Çarşamba günü Saat 17.00'da zoom üzerinden yapılacaktır. Grad Talks Seminer Serisinin on üçüncü konuğu, University of Napoli Federico, Çevre ve Sağlık Mühendisliği Bölümünden Dr. Öğretim Üyesi Stefano Papirio olacaktır. Detaylı bilgi aşağıda sunulmuştur. Konu ile ile ilgilenen tüm paydaşlarımız davetlidir.

Seminer Konusu: Strategies to enhance the biomethane potential of lignocellulosic residual feedstocks

Tarih: 16.06.2021 - Saat: 17.00

Kayıt için: gradtalks.yildiz.edu.tr

Konuşmacının Özgeçmişi