FBE Grad Talks 10 - Optimization-Based Guidance and Control of Autonomous Spacecraft

Enstitümüz tarafından düzenlenen "Grad Talks" serisinin onuncu semineri 28 Nisan 2021 Çarşamba günü Saat 17.00'da zoom üzerinden yapılacaktır. Grad Talks Seminer Serisinin onuncu konuğu, University of Washington William E. Boeing  Havacılık ve Uzay, ve Elektrik Mühendisliği Bölümleri Öğretim Üyesi Prof. Dr. Behçet Açıkmeşe olacaktır. Detaylı bilgi aşağıda sunulmuştur. Konu ile ile ilgilenen tüm paydaşlarımız davetlidir.

Seminer Konusu: Optimization-Based Guidance and Control of Autonomous Spacecraft

Tarih: 28.04.2021 - Saat: 17.00

Kayıt için: gradtalks.yildiz.edu.tr

Konuşmacının Özgeçmişi