2020-2021 Bahar Yarıyılı Ders Kayıtları hk.

Tüm lisansüstü öğrencilerimizin ders seçimlerini yaparken mutlaka "Tüm Öğrencilerimizin Dikkatine" başlıklı duyuru dosyasını dikkatlice okumaları gerekmektedir. "Tüm Öğrencilerimizin Dikkatine" başlıklı duyuruyu okumak için Tıklayınız. İlgili duyuruda tüm programların ders müfredatları (Güncelleme: 14.09.2021) linkinde yer almaktadır. 2020/2021 Akademik Yılı Bahar Döneminde lisansüstü dersler çevrim içi yapılacak olup ayrıntılı bilgi için Tıklayınız.

Harç Ücreti ödeme takvimi içerisinde harç borcunu ödememiş olan öğrencilerimiz öğrencilik haklarından yararlanamayacaktır (Örneğin; Tez izleme ara raporu veremez, öğrenci belgesi alamaz; mazereti olsa bile ek süre, kayıt dondurma ve izinli sayılma talep edemez,  vb.). Harç ödeme takvimi dışında harç ücreti ödemesi yapılamaz.

Öğrenim ücretleri ile ilgili bilgilendirme için Tıklayınız. Harç ödemeleri ile ilgili bilgilendirme için harcbirimi@yildiz.edu.tr adresi ile iletişime geçebilirsiniz. Ders kayıt takvimi için Tıklayınız.