Lisansüstü Programlara Asıl Kayıtlar ve Harç Ödemeleri Hakkında

Lisansüstü programlarımıza asıl adayların kesin kayıtları tamamlanmıştır. Kayıt işlemleri tamamlanmış olan adaylarımıza, kayıt olduklarına dair bilgilendirme e-postaları gönderilmiştir. Boş Kalan Kontenjanların İlanı gün içerisinde yapılacak olup Kayıt Olmak İsteyen Yedekler için Online Kayıt Evraklarının Sisteme Yüklenmesi işlemleri başlayacaktır. Bu konuda yapılacak olan duyurumuz için web sitemizi takip ediniz.

Kaydı gerçekleştirilen lisansüstü öğrencilerimizden; Lisans, Ön lisans (Açık Öğretim Fakülteleri dahil) kaydı olan öğrencilerimizin katkı payı bocu ödemeleri gerekme olup katkı payı porcu ödemesini yapan öğrencilerimizin online başvuru ve kayıt sistemimize dekont bilgi girişi yapmaları gerekmemektedir.