Yazılı ve/veya sözlü lisansüstü programların giriş sınavlarına girecek olan adaylarımızın dikkatine

Lisansüstü Programlarımıza Başvuru Yapmış Olan Adaylarımız;

Başvurdukları program yazılı giriş sınavı yapacak ise:

Yazılı sınav tarih ve saatinden önce; lisansustu.yildiz.edu.tr adreslerinde kayıtlı olan e-posta adreslerine sınav linkinin, kullanıcı adı ve şifrelerinin yer aldığı e-posta sistem tarafından gönderilecektir. UZEM tarafından oluşturulan çevrim içi yazılı sınav klavuzu için tıklayınız.

Başvurdukları program sözlü giriş sınavı yapacak ise:

lisansustu.yildiz.edu.tr adreslerinde kayıtlı olan e-posta adreslerine sınav linki gönderilecektir. Sözlü sınava girecek olan adaylar kullanıcı adı ve şifresi girmeye gerek kalmadan ilgili linki tıklayarak sözlü sınava katılabileceklerdir.

NOT:

  1. Adaylarımızın başvuru yapılan lisansustu.yildiz.edu.tr adresindeki e-posta adreslerinin doğru olduğuna emin olmaları gerekmektedir. Ayrıca sistem tarafından gönderilecek e-postalar spam kutusuna düşebileceğinden spam kutusunun da kontrol edilmesi gerekmektedir.
  2. Adaylarımız fbe.yildiz.edu.tr adresinde yer alan duyuruları mutlaka takip etmeli ayrıca başvurmuş oldukları Anabilim dalı Web adreslerindeki duyuruların da takip edilmesi faydalı olacaktır.
  3. Lisansüstü Mülakat Tarih ve Saatleri için tıklayınız.
  4. Yazılı ve/ya sözlü sınavlarda, herhangi bir sorun yaşanması durumunda uzem@yildiz.edu.tr adresiyle iletişime geçilmelidir. Ayrıca, lisansüstü değerlendirme süreci ile ilgili diğer sorularınız için lisansüstü program koordinatörleriyle iletişime geçebilirsiniz. Anabilim Dalları lisansüstü program koordinatörleri için TIklayınız.