Öğrencilerimizin Kimlik Kartlarının Hazırlanması ve Yeni Kayıt Sırasında Tip-1 Dilekçe ile Diploma İbrazı için Taahhüt Yapan Öğrenciler Hk.

2020-2021 Akademik Yılı Güz Yarıyılında yeni kayıt yaptırmış olan öğrencilerimizin kimlik kartları Yıldız Elektronik Kart Birimi tarafından hazırlanmaktadır. Kartların basımı tamamlandıktan sonra Anabilim Dallarına gönderilecektir. Öğrencilerimizin kimlik kartlarının henüz hazırlanıp hazırlanmadığı ile ilgili son durumu belirli aralıklarla Anabilim Dalları ile iletişime geçerek kontrol edebilirler.

Ayrıca, yeni kayıt sırasında mezun durumunda olan ancak diploması henüz hazır olmayan (E-devlet Mezuniyet Belgesi yüklenmiş olması kaydıyla) öğrencilerimizin kayıtları, kayıt oldukları tarihten itibaren en geç 2 (iki) ay içerisinde Diplomalarını Enstitümüze ibraz etmeleri koşuluyla, gerçekleştirilmiştir. Pandemi dönemi koşulları göz önünde bulundurularak, ilgili öğrencilerimizin diploma ibrazlarını yapmaları için yüz yüze eğitim başlayana kadar süre verilmiştir.