ÖNEMLİ!!! Yedek Kayıt Hakkı Kazanmış Olan Adaylarımızdan İkinci Bir Tezli Lisansüstü Programa Kayıtlı Olmaları ve Diğer Hususlar Hakkında Duyuru

2020-2021 Güz Yarıyılı Tezli Lisansüstü programlara yedek listelerden kayıt hakkı kazanan ve yedek kayıt hakkı kazandıkları programa kayıt olmak isteyen adaylarımızdan Enstitümüzde asil kayıt yaptırmış olan öğrencilerimizin; lisansustu.yildiz.edu.tr adresine kullanıcı adı ve şifreleri ile giriş yaparak mesaj kategorisinden (sol üst köşede zarf ikonu)  FBE - Lisansüstü Başvurular”  kısmını seçerek asil kayıt yaptıkları programdan kayıt sildirmek istedikleri ve yedek kayıt hakkı kazandıkları programa kayıt yapma isteklerini içeren dilekçelerini yüklemeleri gerekmektedir. Bu kapsamda dilekçelerini yüklemeyen yedek kayıt hakkı kazanmış olan öğrencilerin “iki lisansüstü programa kayıt yapılamaz” hükmü gereğince kayıtları yapılmayacaktır.

Hatırlatma:

Yedek kayıt hakkı kazanan adayların, başka bir üniversitede veya üniversitemizde eski kayıtlı tezli yüksek lisans veya doktora kaydı olması ve kayıt silme işleminin hala yapılmamış olması durumunda, ilgili Üniversiteden kayıtlarını sildirmesi ve YÖK sistemine yansıtılması durumunda kayıtları yapılacaktır. Ancak YÖK sistemine kayıt silinme durumlarının işlenmesinde sorun yaşayan adaylarımız ilgili üniversiteden alınmış “kaydının silineceğine” dair yazıyı 5 Ekim 2020 Pazartesi günü saat 16:00’ya kadar A-2017 nolu kayıt odasına getirmeleri gerekmektedir. İlgili belge, e-imzalı olmalı veya ıslak imza ve mühür içermelidir.

Yedek kayıt hakkı kazanan ve kayıtları gerçekleşecek olan öğrencilerimizin GSIS kullanıcı adı ve şifreleri Bilgi İşlem Merkezi tarafından 06.10.2020 tarihinden itibaren e-posta adreslerine gönderilecektir. E-posta adreslerinizde spam klasörünü kontrol etmeyi unutmayınız

2020-2021 Güz Yarıyılı Tezli Lisansüstü Programlara Yedek Listelerden Kayıt Hakkı Kazanan Aday Listeleri ilan edilmiştir.. Kesin kayıt için belge yükleme işlemleri 02.10.2020-Saat 17.00 itibariyle başlamış olup 04.10.2020 Pazar günü SAAT 23:59'da sona erecektir. Adaylarımıza, sistemsel problemler ve altyapı sorunları sebebiyle oluşabilecek aksaklıkları göz önüne alarak belirtilen sürenin sonunu beklemeden kayıt evraklarını yüklemesi tavsiye edilmektedir. Tezli Lisansüstü Programlar Yedek Listeleri için Tıklayınız.

2020-2021 Güz Yarıyılı Lisansüstü Programlarımıza ÇEVRİM İÇİ kayıtlar hakkında detaylı bilgi için Tıklayınız.

Tezli yüksek lisans programlarına kayıt yaptıracak öğrencilerimizin, ikinci bir yükseköğretimdeki kayıtları Devlet Üniversitelerinde Örgün Lisans ile Açık öğretim programlarında kayıtları var ise katkı payı ödemesi yapmak zorundadır. İlgili öğrencilerimiz ödemelerini Ziraat Bankası ATM’lerinde Hesaba Havale olarak yapmaları gerekmektedir. Kayıtta sorun yaşamamanız için EFT yapmayınız. Yabancı uyruklu öğrencilerimiz ödemelerini Ziraat Bankası Şubelerinden yapabilirler.

TEZLİ 1.ÖĞRETİM YÜKSEK LİSANS /  DOKTORA PROGRAMLARINA KAYIT YAPTIRACAKLAR ÖĞRENCİLER İÇİN

KATKI PAYI ÜCRETLERİ ve HESAP NUMARASI BİLGİLERİ:

Yabancı Uyruklu Öğrencilerin Katkı Payı Tutarı: 1.Dönem: 835,00.- TL 2.Dönem 835,00.-TL Yıllık: 1.670,00.-TL

İkinci Bir Yükseköğretimde Lisans Kayıtlı Olanların Katkı Payı Tutarı 1.Dönem: 140,00.- TL 2.Dönem 140,00.-TL Yıllık: 280,00.-TL (Tezsiz YL, Tezli 2.Öğretim ve Özel /Vakıf Üniversitelerinde öğrenim görenler hariç)

HESAP NUMARASI BİLGİLERİ Ziraat Bankası Levent İstanbul Girişimci Şubesi:  TR950001002250447846845473

HESAP NUMARASI BİLGİLERİ Ziraat Bankası Levent İstanbul Girişimci Şubesi:  TR950001002250447846845473 hesap numarasına ödeme işlemini yaparak lisansustu.yildiz.edu.tr online başvuru sisteminde lisansüstü başvuru/Dekont girişi kısmına kayıt için evrak yükleme son tarihinden tarihinden önce mutlaka dekont numarasının girilmesi gerekmektedir.

TEZLİ 2.ÖĞRETİM PROGRAMLARINA KAYIT YAPTIRACAKLAR ÖĞRENCİLER İÇİN

HESAP NUMARASI BİLGİLERİ: Ziraat Bankası Levent İstanbul Girişimci Şubesi:  TR680001002250447846845474

İkinci Bir Lisans kaydınız var ise 140,00.-TL ödemeyiniz. Bölüm için belirlenen Tezli 2.Öğretim ücretinizi ödeyiniz.