2020-2021 Güz Dönemi Asıl ve Yedek Kayıtlar Hakkında ÖNEMLİ Duyuru

2020-2021 Güz Dönemi Tezli Yüksek Lisans ve Doktora kayıtları, başvuru sayılarının fazlalığı ve buna bağlı kayıt yoğunluğu nedeniyle 2 Ekim 2020 Cuma günü saat 16:00’ya kadar devam edecektir. Bu kapsamda, 1 Ekim 2020 Perşembe saat 08:00’e kadar yüklenmiş tüm evrakların kontrolü yapılacaktır. Enstitümüzdeki yoğunluktan dolayı iletişim kanalımız lisansustu.yildiz.edu.tr olarak belirlenmiştir. Lisansüstü kayıt süreci ile ilgili sorunlarınızı, mesaj kategorisinde yer alan “FBE - Lisansüstü Başvurular” başlığını seçerek tarafımıza iletebilirsiniz.

Yedek kayıt hakkı kazanacakların listesi, 2 Ekim 2020 Cuma günü saat 20:00’da yayınlanacaktır. Yedek listesinden kayıt hakkı kazanan adaylar ilan edildiği andan itibaren kayıt evraklarının yüklenmesi başlayacaktır. Kayıt evrakları sisteme en geç 4 Ekim 2020 saat 23:59’a kadar yüklenmelidir. Yedek kayıt evraklarının sistem tarafından onayı 5-6 Ekim 2020 tarihlerinde yapılarak kayıt süreci tamamlanacaktır. Bu süreçte sisteme kayıt evraklarını eksiksiz bir şekilde yükleyen hiçbir lisansüstü öğrenci adayı mağdur edilmeyecektir.

Yedek kayıt hakkı kazanan adayların, başka bir üniversitede tezli yüksek lisans veya doktora kaydı olması ve kayıt silme işleminin devam etmesi durumunda, ilgili üniversiteden alınmış “kaydının silineceğine” dair yazıyı 5 Ekim 2020 Pazartesi günü saat 12:00’ye kadar A-2017 nolu kayıt odasına getirmeleri gerekmektedir. İlgili belge, e-imzalı olmalı veya ıslak imza ve mühür içermelidir.