2020-2021 Güz Yarıyılı Ders Kayıtları hk. (7143 Saylı Af Kanunu ile Kaydı Açılan Öğrenciler dahil) Güncelleme: 06.10.2020

Tüm lisansüstü öğrencilerimizin ders seçimlerini yaparken mutlaka "Tüm Öğrencilerimizin Dikkatine" başlıklı duyuru dosyasını dikkatlice okumaları gerekmektedir. "Tüm Öğrencilerimizin Dikkatine" başlıklı duyuruyu okumak için Tıklayınız. İlgili duyuruda tüm programların ders müfredatları da yer almaktadır. 2020/2021 Akademik Yılı Güz Döneminde lisansüstü dersler çevrim içi yapılacak olup ayrıntılı bilgi için Tıklayınız.

 

7143 Saylı Af Kanunu ile Kaydı Açılan Öğrencilerin Ders İntibak ve Ders Seçimleri ile ilgili hatırlatma duyurumuz için lütfen tıklayınız. (Not: İlgili öğrencilerimizin ders intibak kararlarında yer alan eksik derslerini tamamlamaları için 2020/2021 Güz Dönemi son dönemleridir.)

 

Harç Ücreti ödeme takvimi içerisinde harç borcunu ödememiş olan öğrencilerimiz öğrencilik haklarından yararlanamayacaktır (Örneğin; Tez izleme ara raporu veremez, öğrenci belgesi alamaz, izinli sayılma mazereti olsa bile izinli sayılamaz vb.). Harç ödeme takvimi dışında harç ücreti ödemesi yapılamaz.

 

Öğrenim ücretleri ile ilgili bilgilendirme için Tıklayınız. Harç ödemeleri ile ilgili bilgilendirme için harcbirimi@yildiz.edu.tr adresi ile iletişime geçebilirsiniz.