ANNNOUNCEMENTS All Announcements
2018-2019 Fall Semester Non-Thesis MSc. Program Applications

The application are made completely electronically on the online system. The e-Application dates are as follows:

Type of Program e-Applications Start e-Applications End Applications-Registration  Evaluation Entrance Exam
Non-Thesis MSc. 19th June 2018, Hour: 00.00 13th July 2018, Hour:15.00 Detaylı Akış Şeması  0.70 *  ALES score + 0.30* Bachelor's Degree GPA >= 50 There will be no exams.

 

UYARI: Lisansüstü programlarımıza kayıt hakkı kazanıp farklı bir yükseköğretimde  Lisans (Açık Öğretim Fakülteleri dahil) kaydı olan öğrencilerimiz ilgili üniversiteden kayıt silme işlemini yapmamaları durumunda kayıt sırasında katkı paylarını ödemek zorundadırlar (Ödeme işlemi için harç birimine müracaat etmeniz gerekmektedir. A-1009).

KONTENJAN BİLGİLERİ

 

 

2018-2019 Güz Yarıyılı Tezsiz Yüksek Lisans Kontenjanları

 

-KATKI PAYI ÜCRETLERİ

 

-Katkı Payı Ücretleri için tıklayınız.

 

-GİRİŞ SINAVI

 

-Giriş Sınavı Yapılmayacaktır.

 

Değerlendirme aşağıdaki gibidir:

 

Toplam Puan=%70xAles notu+%30xAGNO (Ağırlıklı not ortalaması)

 

-ÖNEMLİ HUSUSLAR

 

Doğru ve geçerli bir başvuru yapmak için; lütfen aşağıdaki bilgileri dikkatlice okuyunuz.

 

-Başvurular tamamen elektronik ortamda alınacak olup, başvuru esnasında herhangi bir belge (Ales belgesi, yabancı dil belgesi, referans mektubu vs.) girişi gerekmemektedir. 

 

-Başvuru Esaslarımız için tıklayınız.

 

-Not sistemi 4’lük sisteme göre olan adaylar, yüzlük sistemde not girişi yapmaları halinde başvuruları geçersiz sayılacaktır.

 

-Başvurunuzu onayladıktan sonra değişiklik yapamazsınız. Eğer başvurunuzda değişiklik yapmayı düşünüyorsanız "taslak" olarak kaydedip, ilgili başvuru tarihleri arasında değişiklik yapabilirsiniz. (Eğer başvurunuzu "taslak" olarak kaydetmişseniz, başvuru periyodu bitmeden kullanıcı onayı vermeyi unutmayınız.  Aksi takdirde başvurunuz geçersiz sayılacaktır)

 

-Başvuru yaparken lütfen doğru ve güncel bilgilerinizi (e-posta, telefon vs.) yazınız. Enstitümüz; öğrenciliğiniz süresince sizinle iletişimi bu kanallar vasıtasıyla sağlayacaktır.

 

-Kesin kayıt hakkı kazanan adaylar; e-başvuru esnasında girilen bilgileri belgeleriyle ibraz etmelidir. İstenen belgeler kayıt esnasında ibraz edilmezse veya belge üzerindeki bilgiler ile e-başvuru esnasında girilen bilgiler birebir uyuşmazsa kayıt hakkı iptal edilir.

 

E-Başvuru Kılavuzu için tıklayınız.

 

 

 
--> E-BAŞVURU SİSTEMİ İÇİN TIKLAYINIZ<--

 


SIKÇA SORULAN SORULAR
Başvuru Koşulları* e-Başvurular Hk. S.S.S. E-Başvuru Kılavuzu Diğer Konularda S.S.S.